2016. augusztus 26. járt itt 25 Háromágyas szobában pocsék ágyak voltak, a földön aludni is kényelmesebb lett volna. Az ablakon szinte lógtak a függönyök, semmit nem sötétített, az ablakok rosszul zártak, a forgalomtól sem este,sem reggel nem lehetett aludni. A konyha a házigazdával közös használatú,elég koszos,lelakott volt,ráadásul ferde szemmel nézett az emberre,ha be mertünk menni.
A házban a házigazda macskájának szabad ki-bejárása volt, mindenütt macskaszőrrel találkoztunk. Fürdő-wc rendben volt. Ja, 3 év alatti gyermek után is teljes árat kért,még jó hogy a 11 hónapos gyerek után nem kért pénzt,utazó ágyat nekünk kellett vinni.
Arató Vendégház válasza
Kedves Andrea!
Tetszenek az ilyen emberek,akik szemtől szembe mézes-mázosak és utána hátba támadják az embert. Amikor a szülők elköszöntek( mert Önök ezt is elfelejtették megtenni) kérdésemre azt válaszolták,hogy minden a legnagyobb rendben volt.
Én úgy gondolom,mindent megtettem az Önök kényelme érdekében.
A függönyöknek az a dolguk,hogy lógjanak a függöny tartón. Az ablakok hő és hangszigeteltek,azonban ha nyitva vannak,valóban be hallatszik az utca zaja, és sajnos pont ebben az időpontban terelték erre a 6-os útról a forgalmat,amit az édesapjának mondtam is.
A Konyha,ahogy a honlapon is szerepel, valóban közös használatú és általában nekem kellett elpakolnom Önök után,nem fordítva. Ha jól emlékszem Ön és a párja nem tudtak köszönni reggelente, holott én minden vendéget köszöntök reggelente, ha találkozom velük. Az eltelt öt év alatt Ön az első aki megjegyzést tett a macskára, macskaszőrrel viszont nem sűrűn találkozhatott. Valóban szabad mozgása van,így, mivel egy intelligens macska így ki be járkálhat a házban.
A 2 gyermek után számoltam fel egy árat, ugyanis úgy gondolom,hogy ha fürdették őket, az víz fogyasztással jár, valamint a nagyobb gyermeknek külön ágya volt, az ágynemű mosása sem ingyenes. Sőt még külön fürdető edényről is gondoskodtam,hogy kényelmesebb legyen a pici fürdetése.
2016. augusztus 30., Arató Ernő, tulajdonos