2017. július 29.gyerekekkel járt itt 35 Messze elmaradt 4*-tól. Most voltunk,kertkapcsolatos szobát kaptunk laminalt padlozattal. A laminalt szegő leesve és a szekrény alá bedobva. Takarítva csak a látható helyeken ameddig a felmosó beér. Az ágyalja pokhalos 1 cm por. A falak koszosak és tenyérnyi foltban a festék leesve. A fürdőszobában a wctető a leggagyibb kopott és el volt repedve.
A wellness jó lenne,ha takaritanák is. A medence szélén 1 hetes döglött szöcske és pók. A víz a padlóról vissza folyik a medencébe,mert a hölgy nem takarította. A pancsolóban a felnőttek áztatják magukat és a szülők inkább a nagymedencébe viszik a pici babákat. De hogy valami jót is írjak a játszóház az nagyon jó,ugrálóvár du. kézműveskedés a gyerekeknek. A kaja is finom volt csak semmi változatosság. A harmadik nap után már egy kicsit unalmas volt ugyanazt enni. A pincérek unottak semmi kedvesség nem látható rajtuk. Egy pl. Egyik vendég kért a kávéhoz tejszínhabot a válasz "lent van a bárban". (nem is kapott) Azért ezt nem így működik egy 4*-os szallodánál. :-( Biztos,hogy nem minden szoba ilyen,de ha én is kifizetem ugyanazt az árat akkor elvárható,hogy tiszta szobát kapjon az ember. Nem is beszélve arról,hogy eső esetén befolyik a víz és ellepnek a hangyák. Ezeket leszámítva jó volt. De csak 3*-os nak megfelelő szálloda.