2019. augusztus 8.a párjával járt itt 15 Aki innen akar rendelni legyen tisztaba a dolgokkal, persze, ha egyáltalán sikerul elérni őket telefonon. Teljesen megszokott hogy egy pizzat 1-1,5 óra mire kihoznak. Első dühítő eset a következő volt: kihoztak kettő pizzát és evés közben műanyag szilánkokat találtunk benne, később kiderült, hogy a sajtos edény leesett a földre, összetört az edény amiben tárolták, összeszedtek a földről és még felhasználták.
Mai napon ismet pizzát rendeltünk, kihozták és egy túlsütött kiszárított pizzát kaptunk, amin a paprika szénné volt égve, a szele kőkemény volt, felhivtam őket, hogy a futár fáradjon vissza a pizzáért és térítsék vissza az árát, mondta a hölgy, hogy rendben küldi a futárt. Pár perc múlva visszahívtak, hogy nem áll módukban vissza adni a pénzt, hanem a konyhán, ha azt ítélik meg, hogy ez ehetetlen akkor csinálnak egy másikat helyette, amiből az lett, hogy se másik pizzat nem kaptam, se az árát vissza.