2014. augusztus 27.a párjával járt itt 55 Iszonyatos szép napokat töltöttünk itt párommal. Gyönyörű csendes helyen van a hotel, ami maga is eszméletlenül tetszett. Nagyon bejönnek az ilyen régi felújított kúriák. A kaja nem vidéki egyszerű embereknek való szerintem akik "kolbászos kennyéren" nőttek fel de hozzá lehet szokni az Úri módhoz és az egyébként finom ételekhez.
(Főleg a desszertek) A wellness részleg kiváló, főleg a szaunapark és a masszázs volt a kedvencem. Nagyon szívesen visszatérnék mihamarabb ha módom lenne rá. :-)
2014. február 27.a párjával járt itt 55 Iszonyat jól éreztük magunkat a párommal nagyon jót pihentünk. Életemben nem ettem még ilyen finom és változatos ételekből mint amit ott adtak. Ha visszagondolok egyből éhes leszek. :-)
A szobák meg úgy az egész létesítmény tiszta és kellemes volt. A wellness részlegben a víz/szauna jó hőfokú, személyzet kedves.
Talán a szolgáltatások egy kicsit drágák voltak nekünk. De ez szubjektív nagyon + ez valahol érthető egy 5*-os hoteltől. :-)