2023. május 16.barátokkal járt itt 55 Évek óta két rokon házaspárral járunk pihenni. Mindig újabb helyekre megyünk. Idén első állomásként Gyulára esett a választásunk. Több hotel és szálláshely ajánlatát is megnéztem, de mindig a Komló hotel honlapjára tértem vissza. Az ajánlatuk csábító volt, de ez még kevés lett volna, hogy őket válasszam.
A honlapra feltett galéria képei nagyon megragadtak. Őket választottuk és nem csalódtunk. A szállodát nemrég újították fel. A bútorok, a kiegészítők tökéletes harmóniát alkottak. A nyugalom szigete. Ez volt az első gondolatom, ahogy beléptünk a hotelbe. Kellemes hangulatot, nyugodtságot éreztem. Bár a recepció előtti tér nem tágas, de a hatalmas tükörrel tágították a teret. A pihenő sarkok barátságosak voltak. A gyönyörű csillár a régi idők hangulatát árasztotta. A szobák is kényelmesek voltak. Itt is minden a harmóniáról árulkodott. A személyzet fiatalokból állt, akik egytől egyig nagyon udvariasak, előzékenyek, segítőkészek voltak. Az étterem nagy volt, ott is ugyanaz a harmónia uralkodott, mint a hotel többi részében. Félpanziós ellátást kértünk. A svédasztalos reggelii és a vacsora is számunkra tökéletes volt. Változatos, nagyon ízletes, Sokféle ételből választhattunk. A pincérek udvariasak, előzékenyek, barátságosak voltak. A hotel a város szívében van, így minden / fürdő, vár, Almássy kastély, Százéves cukrászda, sétáló utca / rövid sétával elérhető. Mindenkinek szívből ajánlom, aki szereti a nyugalmat, harmóniát, meghittséget.
2023. május 12.családjával járt itt 55 A vendéglő a város központjában található. Közel van hozzá a vár, a fürdő. Hangulatos vendéglő. A pincérek nagyon kedvesek , udvariasak voltak. A kiszolgálás kifogástalan. Az ételek nagyon ízletesek és bőségesek. Igazi házias ízeket kaptunk. A kerthelyiség és az étterem is hangulatos, tiszta, családias. Nagyon tetszett az étlap.
Vicces formában nevezte meg az ételeket. Mindenkinek szívből ajánlom, aki szereti a régi kisvendéglők hangulatát.