2015. augusztus 4.a párjával járt itt 55Katlan Tónit jól ismerjük különböző nívós rendezvényekről, vásárokról, így kíváncsiak voltunk, mit tud hozni egy állandó helyen. Nem csalódtunk. Az étel kiváló, és igazán nem unalmas vagy hétköznapi, a kiszolgálással is maradéktalanul elégedettek voltunk, a hely szép, igényes, tiszta, kellemes hangulatú, mindenkinek csak a legjobb szívvel tudjuk ajánlani.
2015. augusztus 4.a párjával járt itt 45Színvonalas, jó hangulatú, kedves étterem, kifogástalan kiszolgálás, az ételek mennyisége és minősége is remek, a pizza és a lasagne kimondottan bajnok volt. A zongorista játszhatna egy árnyalattal halkabban, és akkor nem kéne ordibálni egymással az asztalnál, dehát ez meg ízlés dolga ugye... :-)
2015. május 6.a párjával járt itt 45 Villányban voltunk rendezvényen, de későn kapcsoltunk, és már nem jutott szállás. Itt foglaltunk végül szobát egy éjszakára, minden nagyon rendben volt, a szobák újak, tiszták és igényesek, a parkolás zárt udvarban és kényelmesen történik, a reggeli semmi extra, de korrekt, és bőséges.
Villányba egy helyi taxiszolgálattal jutottunk át, amire a tulajdonos hölgy hívta fel a figyelmünket, így az oda-vissza utunk is kényelmes volt. Bátran ajánlom!
2015. május 6.a párjával járt itt 55 A Hotel Tókert olyan szálloda, amilyennel mostanában nagyon ritkán találkoztunk. Korrekt, rugalmas ügyintézés, tiszta, megfelelő szobák, ideális ár-érték arány, a személyzet kedves és előzékeny (tegye fel a kezét, akinek máshol emlékeztek az előző napi rendelésére, részletekbe menően!
), a hely pedig csodaszép, a Palotaszálló tőszomszédságában, a Hámori-tótól csak az út választja el, és nagyjából 200 méteres körben megtalálható a település minden érdekessége. Köszönünk mindent! :-)