2016. június 3.a párjával járt itt 45 A parkolóból a patak felett átívelő fahídon keresztül lehet a domboldalon elhelyezkedő szállodához eljutni. Már maga a környezet és a látvány is feltölti az embert. A környékbeli aktuális programokról, kirándulóhelyekről a kedves, mosolygós recepciós Hölgy tájékoztatott minket.
Ami nagyon szimpatikus volt, hogy van olyan lehetőség, hogy privát használatra 1-2 órára díjmenetesen, le lehet foglalni a szálloda jakuzziját és szaunáit. Wellness részlegből kicsit hiányoltuk a medencét, de sportolási lehetőségként, hamar találtunk más elfoglaltságot, mivel az erdei külső fittnesgépek, hat különböző ponton vannak a elhelyezve a szálloda feletti csodálatos környezetben. A szálloda és a szoba tisztasága tökéletes volt. A vacsoránál két menüből lehetett választani. Nekünk személy szerint nem ízlett semelyik fogás. Ezt a felszolgálónak is említettük. Viszont a reggeli annál bőségesebb és finomabb volt. Emlékezetes két napot töltöttünk el. Mindenkinek csak ajánlani tudom, akik az aktív pihenést részesítik előnyben.