2023. szeptember 4.barátokkal járt itt 55Nagyon szep helyen van, jurtaban is lehet lakni meg fahazban is. Egy kis menes is tartozik ide, teljes kikapcsokodas a termeszetben. Meg vissza fogok jonni ide.
2023. augusztus 24.a párjával járt itt 55Nagyon jol ereztuk itt magunkat. A reggeli friss ropogos zsemlevel, az ebed leves es foetel, na es a vacsora az valosagos izkavalkad. A szemelyzet baratsagos legkort teremt. Jovunk mi meg ide.
2016. október 11., kollégákkal járt itt 45 itt jártam, és bizony nagyon meg voltam elégedve az étterem kiszolgálásával. Most szombaton vacsoráztam, és vasárnap ebédeltem itt. Az ételek ízletesek voltak, a kiszolgálás nagyszerü és szakszerü volt. A hely specialitása az esküvő rendezés, amit a vendégek elszállásolásával (wellness részleggel) is meg tud oldani.
Perében még van falusi túravezetés is, úgyhogy még jó programot is lehet szervezni a 300 fős faluban. Csak ajánlani tudom.
2016. május 10.a párjával járt itt 45 Kedvezményt hirdetett a hotel, mi meg kaptunk az alkalmon, és éltünk vele, amit nagyon is élveztünk. A majdnem telt háznak voltak azért hátrányai is, például a liftekre sokat kellett várni, és bizony volt, hogy el is az romlott egyik. Majdnem a legfelső emeleten volt a szállásunk, ahonnét lenyűgöző kilátás volt a Balatonra.
Az étterem konyhája jó volt, és igazi házi készítésű lekvárt is ehettünk. Szerintem ár-érték arányosan jól jártunk, és élveztük a három napos pihenést.
2016. május 3.a párjával járt itt 45Már sokadszorra mentünk a párommal a Hotel Helikonba. Nemcsak a szálloda fekvése, a kis szigete, az étterem teraszáról való kilátás fogott meg minket, de a tenisz pályák közelsége és a nagy parkban való sétálás is. A szálloda étterme is megfelelő, és a személyzet is kedves és szolgálatkész, ami feledteti a szálloda apró hiányosságait.
2015. augusztus 13., csoporttal járt itt 554 forró nyári napot töltöttem itt, és nagyon jól esett a kissé hüvösebb levegő itt. A környezet, az erdő csodálatos, és számos kirándulási lehetőség is van a környéken. Az étteremben minden étel nagyon izletes volt, és a személyzet is kedves, készséges.
Ajánlani tudom mindenkinek, aki egy kis nyugalmas elvonulásra vágyik.
2015. július 14.a párjával járt itt 353 nap 2 éjszakát töltöttem itt el párommal, ezen a csodálatos fekvésü nyugodt helyen. A szoba berendezése kissé kopottas volt, viszont nagyon tiszta. A személyzet barátságos. A wellness részleg kicsi, a kinti medencében hideg a víz, de mi mégis jól éreztük magunkat. Az étterem nagyon stilusos, és még jól is főznek, az ételeket nagyon gusztusosan tálalják fel.
Petneházy Club Hotel válasza
Tisztelt Vendégünk!
Nagyon szépen köszönjük a pozitív értékelést. Bízunk benne, hogy hamarosan ismét vendégül láthatjuk Önöket.
Üdvözlettel,
Simon Barbara