tabgab1

tabgab1 adatlapja

7Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Regisztráció2014.01.03
Utoljára itt2023.10.02

Néhány kiemelt értékelés

2016. október 11., kollégákkal járt itt
itt jártam, és bizony nagyon meg voltam elégedve az étterem kiszolgálásával. Most szombaton vacsoráztam, és vasárnap ebédeltem itt. Az ételek ízletesek voltak, a kiszolgálás nagyszerü és szakszerü volt. A hely specialitása az esküvő rendezés, amit a vendégek elszállásolásával (wellness részleggel) is meg tud oldani.
Kiváló 2023. augusztus 24.a párjával járt itt
Nagyon jol ereztuk itt magunkat. A reggeli friss ropogos zsemlevel, az ebed leves es foetel, na es a vacsora az valosagos izkavalkad. A szemelyzet baratsagos legkort teremt. Jovunk mi meg ide.
Felhasználó fényképei:
Abacus Business & Wellness Hotel étterme Herceghalom -
Átlagos 2015. július 14.a párjával járt itt
3 nap 2 éjszakát töltöttem itt el párommal, ezen a csodálatos fekvésü nyugodt helyen. A szoba berendezése kissé kopottas volt, viszont nagyon tiszta. A személyzet barátságos. A wellness részleg kicsi, a kinti medencében hideg a víz, de mi mégis jól éreztük magunkat. Az étterem nagyon stilusos, és még jól is főznek, az ételeket nagyon gusztusosan tálalják fel.
Petneházy Club Hotel válasza
Tisztelt Vendégünk!
Nagyon szépen köszönjük a pozitív értékelést. Bízunk benne, hogy hamarosan ismét vendégül láthatjuk Önöket.

Üdvözlettel,

Simon Barbara