2013. augusztus 24.a párjával járt itt 35 A felszolgálók, kedvesek, türelmesek voltak az ételek jónak mondhatók és elég választékos. Ami nagyon nem tetszett az a szoba minősége, nagysága berendezése főleg a fürdőszoba. Azt is nagyon furcsállom,hogy pénzért lehet igénybe venni a ventillátort ahol nincs légkondicionáló berendzés. Ez megdöbentő nagyon meleg és rossz szag volt a szobában.
Ami pozitiv a Balaton közelsége egyedül. Többször nem megyünk oda. Sajnálom,hogy nem tudok jókat irni a szállodáról. Tisztelettel:Kovács Szilárdné
2013. július 23.családjával járt itt 55 Balatonfüreden nyaranta sok időt töltünk el a párommal,vagy a családommal. Minden esetben felkeressük a Karolina Kávézót. Nagyon kedvesek a felszolgálók, finomak a kávék, sütemények, limonádék és még sorolhatnám minden amit felszolgálnak. Nagyon jó helyen van és egy modern, izléses XXI. századi divatos hely.
Mindig nagyon jól érezzük ott magunkat. Ezuton kivánok további sok sikert az üzemeltető testvérpárnak.
2013. április 24.a párjával járt itt 45Ketten a párommal voltunk 3 napot, nagyon jól éreztük magunkat, családias a szálloda nincs túl sok szoba ezáltal nincs tömeg sem az étteremben, sem pedig a wellness részlegen. Talán a wellness részt bővithetnék mert,ha sok a gyerek akkor nem igazán lehet pld. úszni a nagy medencében. A tisztaság és a szobák berendezése, nagysága nagyon megfelelő volt, egyszóval szuper! ! !