2017. április 17.a párjával járt itt 15Bár volt üres hely az étteremben, mégis úgy néztek ránk, hogy már attól elment a kedvünk maradni. Marasztalásul: legalább fél óra míg ebédhez jutunk szöveg volt. Se foglaljon helyet, se mit inna addig, se a készételeket gyorsabban ki tudjuk hozni. Összességében megállapíthattunk, hogy a négy napos ünnep első napján lefáradtak a felszolgálók és inkább a "jöjjön máskor" sugárzott róluk. Az ételekről így véleményt nem tudok mondani.
2017. április 15.a párjával járt itt 55 Kedves fogadtatás, viszonylag (éhesek voltunk) gyors kiszolgálás, jó ízű ételek. A húsok is finomak voltak, nemcsak a köretek. A gépnek túl rövid az értékelésem, pedig a lényeg benne volt! Nos: a felszolgáló anyáskodó, nagyanyáskodó kedvességgel fordult a vendégek és gyerekeik felé. Nem szaladgált villámként, mégis időben az ebédünkhöz jutottunk.
Mivel csak én ettem levest, arra is figyelt, hogy a feleségem ne halljon éhen, így neki hamarabb kihozta a második fogást, mint nekem. Jó, hogy ezt az éttermet választottuk.