2017. január 30.gyerekekkel járt itt 55 Nem olcsó hely, de megéri. Tökéletes 10 év alatti gyerekekkel, akik seretik a kézműveskedést. Mi rendszeresen visszajártunk, és látszott, ahogy nőtték ki. Az óvodás-kisiskolás korra vannak belőve a programok, és bár a pedálos gokart vagy a csocsó/pingpong nagyobbaknak is jó, de az ár ellenértéke sztem az, hogy a kissebbek reggeltől klassz programokat kapnak.
A biztonságos környezetben a nagyobbacskákat egyedül is el lehet engedni a programokra. A családi wellness is inkább kicsikkel élvezhető, fájó pont, hogy az úszómedencébe nem vihettem be fél óra úszásra a fiúkat. Egy alkalommal volt egy kezdeményezés ilyen irányba, de úgy tűnik, hogy nem minden család tudja belőni a gyerekek alkalmasságát a dologra. A felnőtt wellness amúgy nagyon igényes, a medence sportolásra is alkalmas, a szauna nem zsúfolt, ami azért azt is mutatja, hogy a szülők azért nem tudnak/akarnak nagy tömegben megszabadulni a gyerekektől :-)
Az étterem igényes, elég nagy a választék, a minőség is az elvárható szinten van. Jó, hogy nem néznek csúnya szemmel az embere, ha kicsit szaladgál vagy hangoskodik a gyereke. Cserébe az ember elviseli a többi gyereket :-) A zongora üde színfolt. A szobák: nekünk a családi apartman jött be igazán, üde, modern kialakítás. A bőséges reggeli és vacsora mellett mi csak egy minimálebédre vágytunk, a mikró-hűtő jól jött ehhez. Kár, hogy kinőttük!
2017. január 30.barátokkal járt itt 55 Rendszeresen járok ide. A csapolt soproni sör kicsit drágább, mint a környékbeli késdobálóban, cserébe a barna ugyanennyi, és lehet keverni. A folyó borok neszmélyi dobozból egészen jók. És ha kézműves sörre, extra töményre vágyik valaki, azt is megtalálja nagy választékban. Kifejezetten tetszik a helyben sütött kifli.
Legjobb, ha frissen sült, egy óra múlva már nem az igazi. Ritkaság ma, hogy találsz egy olyan helyet, ahol a sós mogyorónál kicsit tartalmasabb, de a sokezerforintos éttermi kosztnál kedvezőbb árú ételt találsz sörözés mellé. No itt választhatsz friss ropogós kiflit magában, vagy kolbásszal, sonkával, sajtkrémmel, mindegyik jó szerintem. A hely hangulata nagyon jó, külön élmény a borravalót megköszönő kis kolomp. A személyzet készséges, uborkaszezonban a pultnál társaloghatsz is velük. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
2016. november 1.a párjával járt itt 45 A halászlé szuper (kicsi/nagy, hal nélkül ponttyal, harcsával), a sztrapacska szintúgy. Eddig 5* lenne. Az italok szörnyűek voltak, limonádé címén egy szódás szörp nagyon kevés szörpből, a vörösbor száraz helyett savanyú (na ja, nem néztem az árát, 160 Ft/dl, ennyiért mit várjon az ember).
Máskor ásványvízre fogunk hagyatkozni :-)
Helyet kapni elég nehéz, nincs holt idő 4 órakor sem. Viszont gyors az átfutás, a halászlé öt perc alatt az asztalon van. Mire megeszed, a sztrapacska is.