2017. szeptember 28.a párjával járt itt 55 A rossz idő ellenére kikapcsolódtunk. Az étkezés klasszikusan jó volt. A spa-t mint tolókocsis önerőböl is megtudtam közeliteni, sőt a kinti medencét is. A 124-es szobát
minden tolókocsisnak csak ajánlani tudom (esetleg plusz matraccal). Negativum csak
kettő volt: hajnalban néhány vendég nehezen tudott megegyezni a további programban illetve az elutazó kinaiak szerint már ideje volt felébredni.
A negativumokról termeszetessen a személyzet semmit nem tehetett. Ami meglepett az a rengeteg gyerek. Kicsit hangosabbak voltak a spaban, de hát istenem, nem azért vannak? Köszönjük a hétvégét. Tisztelettel Takács Béla.
Greenfield Hotel Golf & Spa válasza
Tisztelt Takács Béla!
Rendkívül hálásak vagyunk bejegyzéséért. Nagy örömmel olvastuk, hogy elégedett volt szállodánkkal és szolgáltatásainkkal, valóban pihentető, akadálymentes volt szabadságuk. Sajnáljuk, hogy más vendégeink hangoskodásukkal némi kellemetlenséget okoztak, ez sajnos kétségkívül előfordulhat.
Köszönjük, hogy minket választottak és ha lesz lehetőségük, térjenek vissza legközelebb is. Addig is fogadják jókívánságainkat! Üdvözlettel: a Greenfield Hotel Golf & Spa Team
2017. október 5., Greenfield Hotel Golf & Spa, vendégkapcsolati manager