2020. augusztus 14.gyerekekkel járt itt 45Ezt az éttermet a szállásadó hölgy ajánlotta figyelmünkbe, mikor Sárváron jártunk. Hangulatos hely a Rába partján.Az ételek finomak voltak. Ajánlom mindenkinek.
2020. augusztus 13.barátokkal járt itt 45Kellemes helyen, az Apátság mellett található ez a fagylaltozó. Nagy a választék a fagyiból, csak nagy sajnálatomra pont levendulás fagyi nem volt, mikor ott voltam.
2020. augusztus 13.gyerekekkel járt itt 45Nem a legjobb étterem Sárváron. Egyetlen előnye, hogy a főépületben található.Az adagok eléggé nagyok.
A minőséghez képest túl drága.
2020. augusztus 13.gyerekekkel járt itt 55A panzió nagyon jó helyen helyezkedik el, a fürdőtől pár méterre. A házigazdák nagyon kedvesek, segítőkészek. A szobák tiszták, jól felszereltek. A reggeli finom, bőséges.
2020. március 7.gyerekekkel járt itt 55Nagyon jó a szálloda elhelyezkedése, a vellness részleg minden igényt kielégít, szép, tágas. A szobák is tágasak, kényelmesen felszereltek. A konyha kiváló.
2018. augusztus 5.gyerekekkel járt itt 55Nagyon jó elhelyezkedés. Kisgyermekes családoknak is kiváló. Kedves és segítőkész személyzet. Minden megtalálható egyhelyen, étterem, bár.
2018. augusztus 5.gyerekekkel járt itt 35Hangulatos kis cukrászda a főút mellett. A fagylaltok finomak. A jégkásában igazi gyümölcsök voltak, nemcsak szörp.
2018. július 11.a párjával járt itt 45Véletlenül találtunk az étteremre a bazilikához közel. Vidékies hangulatú kis étterem. A személyzet kedves, udvarias. Az ételek finomak voltak.
2018. július 4.a párjával járt itt 55Kellemes, barátságos hely. Gyors kiszolgálás. A pincérek kedvesek.Az ételek finomak. Ajánlom másoknak is.
2018. július 3.a párjával járt itt 45Nagyon hangulatos, régi időket idéző hely. Gyors kiszolgálás, finom ételek. Kedves személyzet.