2020. február 5.gyerekekkel járt itt 55Először jártunk itt, ebédelni mentünk. Először megijedtünk, mert rajtunk kívül senki nem volt az étteremben. De utána, feltöltődtek már az asztalok. A felszolgáló nagyon kedves volt. Rengeteg választék volt az étlapon. Nem kellett sokat várni az ebédre. Nagy adagokat kaptunk, mi ketten ettük a 12 éves gyerekemmel és elég volt bőven. Az étterem külsőre átlagos, semmi extra, viszont tiszta volt. :-)
2020. február 5.gyerekekkel járt itt 55 Kívülről nem látszódik szerintem, de a szálló belseje nagyon szép. A recepciós kedves volt, gyors ügyintézés fogadott minket. A szoba tiszta volt. A wellnes részleg nem a legnagyobb, de bőven elfértünk, mert alig volt bent vendég. A legtöbben a kinti gyógyvizes medencében ültek.
A Gunarasfürdőbe szabad átjárás van, de mi ott csak egyszer voltunk, nekünk az nem tetszett. A félpanziós ellátás ízre tökéletes volt, viszont szerintem kevés volt a hely, alig lehetett a svédasztalhoz oda férni, főleg vacsoránál kellett kerülgetni egymást. A felszolgálók kedvesek. Ami nem tetszett a dugó-díj, hogy nem lehet kívülről italt behozni, csak a szállodait fogyasztani.
2019. július 17.gyerekekkel járt itt 55Gyönyörű környezetben, vízre néző asztaloknál lehet étkezni, rossz idő esetén pedig az üvegezett teraszról lehet gyönyörködni a Sugovicában. Hangulatos, igényes asztalokkal, dekorációval. A felszolgálók nagyon kedvesek, tisztelettudóak, még is közvetlenek,barátságosak. Az ételek nagyon finomak,gyönyörű tálalással. Már többször jártunk itt, és még fogunk is, az biztos.
2019. július 17.gyerekekkel járt itt 45 Pár évvel ezelőtt jártunk már itt, akkor hamburgereztünk többször. Most szinte minden nap betértünk a nyaralásunk alatt. Legtöbbször melegszendvicset és gyrost ettünk. A kiszolgálás gyors, de olyan mint ha futószalagon menne minden,látszódott, hogy leterheltek a felszolgálók. Ár-érték arány szerintem megfelelő.
Az ételek finomak voltak. A terasz rész nagyon jó helyen van a sétálóutcában, hangulatos. Ajánlom :-)
2019. július 17.gyerekekkel járt itt 45 Éhesen érkeztünk meg Gyulára és ez az étterem akadt az utunkba. A felszolgálók kedvesek, mosolygósak,a gyerekhez is volt egy- egy kedves szavuk. Az étel gyorsan elkészült. 2 személyes sültes tálat rendeltünk, 3-an ettük (2 felnőtt és egy 12 éves),az adag nagyon nagy volt, alig bírtuk megenni. Finom, hagyományos ízek.
Utcai teraszon ültünk, ami zavart, hogy az asztal eléggé poros volt,talán át lehetett volna törölni, amikor leültünk. Összesítve elégedettek voltunk!
2019. július 17.gyerekekkel járt itt 55Maximálisan elégedettek voltunk.
Az étlapban bőséges választék, mindenki talált kedvére valót. A kiszolgálás gyors, a pincér kedves,segítőkész volt. Az étel finom volt, laktató adagokkal. A teraszról nagyon jó a kilátás a szökőkutakra, hangulatos hely. Pár évvel ezelőtt jártunk itt egyszer, akkor menüt ettünk, így tudtuk, hogy jó választás lesz, ismét ide beülni.
2018. augusztus 9.családjával járt itt 35 Kíváncsian vártuk, milyen is lesz egy várban lakni. A recepciót alig találtuk meg,egy helyen van az étterem pultjával,ahol a hűtőszekrényektől olyan meleg volt,hogy rögtön levert a víz minket. A szoba pókhálós,hatalmas molylepkékkel, a két ablak között maroknyi döglött bogár. Ágynemű,törölközők tiszták.
Svédasztalos vacsoránál kevés volt a választék, hiányzott pl a saláta, máskor leves nem is volt. Reggeli átlagos. A terítők koszosak. A múzeumot ingyen nézhettük meg, a bejáratnál 2 óra hosszáig a "rögtön jövök" tábla volt kirakva, bejutva az ingyenes tárlatvezetést nem kaptuk meg,hacsak az nem számít annak, hogy a térképen a néni megmutatta, mit hol találunk majd. A felszolgálók,akik egyébként recepciósok is (szegények) kérdés esetén, irányítottak minket egyik dolgozótól a másikig, és senki nem tudott soha semmit. . . . Nem tetszett,hogy masszíroztatni szerettem volna, de én hívjam fel a masszőrt, adtak volna is telefonszámot, ha megtalálták volna :-) Egyébként a vár szép, az udvar gondozott, sajnos a várfal körül ez már nem mondható el.
2018. július 11.gyerekekkel járt itt 55Átutazóban jártunk Magyarhertelenden, így csak pár órát töltöttünk a fürdőben. Nagyon hangulatos, tetszettek a fa napozóágyak és székek. Nincs tömegnyomor, jutott bőven hely mindenkinek. A környezet gyönyörű, a kilátás mesés a "hátsó" medencéből. Az udvar szép, gondozott bokrok, ágyások. A medencék tiszták, kellemes hőmérsékletűek. A mosdók rendezettek. Jól éreztük magunkat!
2018. július 11.gyerekekkel járt itt 55 3 éjszakát töltöttünk a szállodában. Már a recepciónál érezhető a finom illat, ami még jobb lett a levendula illatú szobánkban. Kellemes volt, nem erős, és folyamatosan éreztük. A wellness részleg tágas, mindig volt hely. Egyedül azt sajnáltam, hogy az udvari strandmedence nagyon hideg volt, pár percnél tovább nem tudtunk benne maradni.
A vacsora választékot én személy szerint keveseltem, de ízre kifogástalan volt minden. A személyzet kedves, a szobában tisztaság volt. Sajnos nem mindig jutott parkoló a betonos részen,kellemetlen volt a füves gödrökben állni. Összegezve jól éreztük magunkat.
2018. július 11.gyerekekkel járt itt 55Az épület külseje alapján nem fűztem hozzá sok reményt. Előzetes kutatások alapján még is ez az étterem kapta a legtöbb jó értékelést a környéken, így ide mentünk. Az ebéd után kellemeset csalódtam. A pincérek udvariasak, kedvesek, közvetlenek . Az ételek finomak, szépen tálalva, díszítve. A fatányéros nagyon finom volt. Mindenkinek ajánlom, aki arra jár!