2018. február 10.gyerekekkel járt itt 552 éjszakát töltöttünk a hotelben, már bánom, hogy nem többet. Remekül éreztük magunkat. A szobák tisztasága tökéletes, az ágynemű hófehér, illatos, az ágy kényelmes. Az étterem tökéletes, hatalmas választékkal. A wellnes is szuper, kellemes meleg volt még az úszómedence hőfoka is. Télen voltunk, csodálatos volt a környezet, vissza fogunk térni nyáron is.
2017. augusztus 12.gyerekekkel járt itt 55 Le a kalappal a svédasztalos reggeli előtt, bőséges választék, gyönyörű tálalás; zománcos edények, fém bögre stb. Hangulatos volt nagyon, bár a pékárú választékot én bővíteném. A vacsora finom volt nagyon, nagy választékkal. Ügyeltek rá, hogy mindig fel legyen töltve minden.
A pincérek nagyon illedelmesek, diszkrétek voltak, sosem állt előttünk halomban a tányér. Ruhájuk rendezett, tiszta volt. Dicséret nekik!
2017. augusztus 12.gyerekekkel járt itt 35 Sajnos rányomta a bélyegét az itt töltött 3 napunkra, hogy milyen szobát kaptunk. A képek az oldalukon megtévesztőek voltak, amit úgy gondolom, hogy egy 4 csillagos hely nem engedhetne meg magának. Standard szobát választottunk, de egyik fotón sem volt rajta, hogy tetőtérben leszünk, "életveszélyes"kanyargós lépcsővel.
Gyerekkel nem volt a legkellemesebb. A vizes fürdőruhák az ablakra akasztva csöpögtek reggelig, segítséget kértünk, de nem igazán kaptunk. A hely egyébként nagyon szép, sokat sétáltunk, jól éreztük magunkat. A recepción kedvesek voltak. Csak szomorú, hogy a szobával így jártunk. Vissza térő vendégen nem leszünk. Gondolom az volt a baj, hogy mi "csak" 2 éjszakára mentünk, nem 2 hétre? !
2017. augusztus 12.gyerekekkel járt itt 35 Már az étterem előtt elrettentem, hogy mennyien voltak, de szerencsére jutott hely, pedig hétköznap délután volt. Sokszínű választék, mindenki talál kedvére valót, bár desszertből csak egy féle volt. Nehezen fértünk oda az ételekhez, tolongtak az emberek. A pincérek nagyon túlterheltek voltak, nagyon lassan tudtunk innivalót rendelni.
Már a második fogás vége felé jártunk, amikor elvitték a levese tányérunkat, alig fértünk el az asztalon. Az ebéd ára kedvező volt.
2017. augusztus 12.gyerekekkel járt itt 35 2 éjszakára szálltunk meg. Leginkább a kedvező ár miatt döntöttünk a hotel mellett, mert tudtuk hogy csak aludni fogunk oda járni. Kedvező áron foglaltuk a szobát, azért nem is számítottunk többre. Egyszerű, aránylag tiszta, semmi extra, egyszóval átlagos. A recepciós hölgy nagyon kedves, segítőkész volt.
Az vacsora nekünk nagyon ízlett, és hatalmas adagok voltak, soha sem bírtuk meg enni. A reggeli főleg Auchanban vásárolt saját márkás termékekből állt. Az ágy rettentően nyikorgott, ez nagyon zavaró volt.
2017. június 20.gyerekekkel járt itt 55Már másodszor járunk a Meláni apartmanban és most sem csalódtunk. A tulajdonosok kedves, közvetlen,segítőkész emberek. Tisztaság, rend fogadott minket. Közel van a fürdőhöz, keveset kell gyalogolni. Nyugodt, csendes övezetben fekszik. Este a szomszéd étteremből áthallatszódó élőzene még hangulatosabbá tette a napjainkat.
2017. június 20.gyerekekkel járt itt 35Nagyon csábító a kívülről az étterem, szép környezet, nádtető, élőzene csalogatott minket oda.
A pincérek nagyon kedvesek,barátságosak voltak. A kiszolgálás gyors volt.
Mi az adagot kicsinek találtuk, a sült hús bizony inas, rágós volt. Igaz a tálalás hibátlan, kifogástalan. A az étterem külseje alapján valahogy többet vártam el a helytől.
2017. június 20.gyerekekkel járt itt 55Sétánk során vettük észre az éttermet. Csábított az utcára kihelyezett tábla, amivel színes krétával volt felsorolva a napi menü. Elnyerte tetszésünket, így beültünk. Udvarias kiszolgálás, tisztaság. Finom volt az ebéd. Nagyon finom volt a levesük (zöldségkrém-, és gyümölcsleves) Elégedetten és jóllakottan távoztunk.
2016. október 18.gyerekekkel járt itt 55 A neten kutakodtam, olyan szegedi étterem után, ahogy nem csak a szokványos rántott hús kapható. Így esett a választás a Gringosra. Nagyon tetszett az étterem hangulata, a dekoráció. Bizalommal töltött el, hogy rengetegen voltak bent. Kiválasztottunk az ételt, ami kb 30 perc alatt készült el. Külön öröm volt a gyerek ajánlat.
Nagyon ízletes, gusztusosan tálalt ételek voltak. Kellemese csalódtunk amikor hozták a számlát ;-) Vissza fogunk térni,az tuti!
2016. augusztus 21.gyerekekkel járt itt 45Ebédelni térünk be, és az időnk rövidsége miatt CSAK menüt ettünk. Rengetegen voltak az étterem teraszán, de szerencsére találtunk helyet. A pincérek futószalag szerűen szolgáltak ki, nagyon sok volt a vendég, látszódott, hogy azt sem tudták hol áll a fejük. AZ ebéd menühöz képest finom volt, de nem hagyott bennünk maradandó élményt sem az étterem hangulata, sem a kiszolgálás. Talán majd legközelebb, ha az étlapról választunk :-)