2016. május 4.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Párommal már régóta kerestünk egy szálláshelyet, ahol az igényeinknek megfelelő szolgáltatásokat nyújtanak, és gyönyörű környezetben található. Azt hiszem, hogy kijelenthetem : megtaláltuk! A visegrádi Silvanus hotelre esett választásunk, 3 csodálatos napot töltöttünk el a Dunakanyar szívében.
A személyzet tagjai maximálisan segítőkészek és udvariasak voltak, a regisztráció zökkenő mentesen ment. A szobánk teljesen felszerelt , hangulatos volt. A wellness részleg is megfelelő volt, viszont hiányosság ként éltük meg, hogy csak 2 medence volt, és 1 jakuzzi, ez kisebb kellemetlenségeket okozott, mert a jakuzziban maximum 5 ember fért el, így mindig vadászni kellett a helyekre, viszont a sókamra, szauna, gőzkabin küleme és felszereltsége hibátlan volt, és a helyekért sem kellett harcot vívni. Az ételek nagyon finomak voltak, és óriási választék volt mind a reggelinél, mind a vacsoránál. Összességében kiválóra értékelem a szállodát, a minimális hiányosságot kárpótolta a mesebéli erdő szépsége. Biztosan mondhatom, hogy visszatérő vendégek leszünk :)