2015. szeptember 6.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Hazafelé úton álltunk meg ebédelni, szép nagy adagokat kaptunk, Szerintem egyáltalán nem drága. Kellemes csalódás volt ez a hely, mert nem nagyon szeretünk ismeretlen helyeken megállni a csalódás elkerülése érdekében. A pincérek kicsit sietősek voltak, de biztosan a telt ház miatt. Legközelebb is biztosan betérünk, ha a környéken járunk. Ajánlani tudom.
2015. szeptember 6.barátokkal járt itt 55 Sokszor jártam már a pocak tömőbe családommal, barátaimmal, ha a környéken vagyunk mindig betérünk ebbe a kellemes vendéglőbe. Az ételek nagyon finomak, óriási adagokat adnak, és a kiszolgálás is kiváló. Legutoljára Augusztus 20.
-i hétvégén voltunk itt, de annak ellenére hogy telt ház volt, egyáltalán nem kellett sokat várni, a pincérek egyből szóltak mikor lett üres hely a kerthelyiségbe, és az ételek is rövid időn belül megérkeztek,ismételten nagyon finomak voltak, a már megszokott óriási adagok. Csak ajánlani tudom mindenkinek! Sok sikert a továbbiakban is így tovább! Tamás