2018. augusztus 12.a párjával járt itt 25 A héten jártam itt, régóta ismerem, korábban sokat jöttünk ide legfőképpen pizzázni haverokkal. A mostani látogatásom során hatalmas csalódás ért összességében mint a kiszolgálás mint ételek minőségével kapcsolatban. Párommal érkeztünk, én pizzázni szerettem volna, a pincér egyből közölte kissé unottan(mint aki már végleg megcsömörlött) hogy a pizzára sajnos kb.
45 percet kell várni, mert hát sok a rendelés és a kiszállítás is. . Én kissé csalódott lettem hogy még teltház sincs, mégis ennyit kell várni na mindegy. . Limonádét szerettünk volna kérni, az nincs csak szokásos üdítők, én almalevet kértem, amit kihoztak langyos volt. A két főételre kb. 40 percet kellett várnunk, tehát így a pizza is maradhatott volna. . A hagymás rostélyos amit kikértem szörnyen rágós és ízetlen volt, a krumpli sületlen. Só nem volt hogy ízesítsek(se fogvájó), az asztal ragadós. Annyi pozitív, hogy a párom étele(kijevi csirkemell) rendben volt. Végén kártyával fizettem, borravalót úgy éreztem nem szeretnék adni, a pincér érezhetően még jobban flegmábbá vált. Sajnálom, de én ide többet nem megyek, pedig régen nagyon szerettem idejárni. A környékről nem tehetnek, de amilyen arcok elvonulnak közvetlen a terasz mellett, huhh. . még a jó kajától is elmegy az ember kedve! :)