2016. május 8.a párjával járt itt 45 2016 februárjában jártunk az Grand Hotel Aranybikában. Nem az várt, mint amit vártam volna. Azért szerettem volna ott megszállni, mert sokszor hallottam a nevét. A szoba kicsit régies volt, franciaágyas szobát szerettünk volna (mivel Valentin napkor voltunk), de egy két ágyasat kaptunk. A matracokban a rúgó nagyon recsegett.
Falak nagyon vékonyak, a szomszéd szobában a külföldi vendégek minden szavát lehetett hallani. Azonban a fürdőszoba szépen felújított és igényes. Az ablak a nagytemplomra és a piactérre nyílt, az nagyon tetszett. Központi elhelyezkedése miatt nem igényel autót a debreceni városnézés, viszont nincs rendes parkolója a hotelnek és a környéken mindenhol fizetős a parkolás, még szombaton is korán fel kellett kelni, hogy elindítsuk a fizetést a parkolásra. Reggeli járt a foglalással, ami finom és bőséges volt, sajnos a kávégép pont elromlott, de a pincérek megoldották a problémát és a bárból hoztak kávét.