2021. június 25.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A Belenusban mindent alárendelnek annak, hogy a vendég jól érezze magát. Kiváló adottságú szálloda. Kedves, udvarias személyzet, széles skálán mozgó szolgáltatások, minden korosztály számára, finom, változatos ételkínálat. Ár/érték arányban is kitűnő választás. Kellemes napokat töltöttünk itt, visszatérő vendégek leszünk.
2013. december 31.gyerekekkel járt itt 45 Pozitívum: F. úr a vendégekre maximálisan odafigyelő direktor. Személyiségével, érdekes programok szervezésével mindenkinek megszínezi az itt töltött napjait. Többet nyújt az elvárhatónál. Negatívum: 1. A foglalás visszaértesítésben ígért ellátást nem teljes körűen biztosították számunkra, mert az érkezés és elutazás napját kivéve minden napra ígértek ebédet is, de az elutazás előtti napon sem kaptunk.
2. Káosz uralkodik a sport eszközök bérlésénél, ami azt eredményezheti hogy a vendég csak az elutazás napján, a számla kiegyenlítésekor szembesül azzal, hány sporteszköz bérlését terhelték rá, esetleg tévedésből, mint a mi esetünkben is volt egy, de ezt akkor már lehetetlen bizonyítani. Azonban nem jelentett akkora kárt, hogy érdemes lett volna egy mondatnál többet foglalkozni vele. Összességében elégedetten távoztunk.