2016. június 3.a párjával járt itt 55 Cégünk támogatásával szert tehettünk egy egyhetes gyógykezelésekkel tarkított pihenésre. A turnus vasárnaptól vasárnapig szólt. Odafelé az M7-esen mentünk, hogy minél előbb odaérjünk, azonban már visszafelé a Balaton északi partján csodáltuk meg a szeptember végi őszt.
Vasárnap délután elfoglaltuk szállásunkat, megismerkedtünk a szállodával, s annak szolgáltatásaival, mit hol találunk. Félpanziós ellátás kapcsán belekóstolhattunk már a vacsorába. Majd egy rövid sétával feltérképeztük Hévíz városát. Hétfőn a bőséges reggeli (tojásrántotta, sült kolbász, főtt virsli, felvágottak, müzlik, joghurtok, s minden mi szem-szájnak ingere) után, meglátogattuk a helyi orvost, aki a megfelelő kezeléseket kiírta nekünk, a helyi gyógyászati centrumban. A kezelések időbeosztása után, megterveztük a hetünket. A termálvizes medencék fedettek voltak, de a normálvizes nem fedett medencék nagyon jók voltak a pihenésre és a napozásra, mivel nagyon szép szeptember végi idő volt. A bőséges vacsorák (kétféle meleg leves, négyféle komoly második, frissen sültek, saláták és köretek) megkövetelték a minél intenzívebb esti sétákat. Általában a Hévizi tó környékén, a gyönyörű virágágyások mellett és az erdőben felüdültünk. Nagyon gyorsan eltelt a hét, a kezelések (masszás és iszappakolás) nagyon jól estek, teljesen feltöltődtünk tőlük. Egyéb szolgáltatásokat is igénybevettünk, mint szauna, tapedárium és víz alatti masszázs. Vasárnap a számla, az idegenforgalmi adó és a 700. -Ft/nap a kocsi parkolásáért megfizetése után, sajnálattal vettük tudomásul, hogy a pihenésnek, a semmittevésnek vége, kezdődnek a munkás hétköznapok. A szálloda modern, csendes, a wellnesstől sem zajos, a személyzet pedig mindent megtett a rekreáció érdekében, az ellátás pedig pompás volt, nagyon elégedettek voltunk