2013. augusztus 22.a párjával járt itt 45 Nem épp a főszezonban voltunk, valószínűleg mi lehettünk az egyedüli vendégek :) Ráadásul az idő is nagyon rossz volt, úgyhogy a hosszú környékbeli séták elmaradtak. Már fütött szoba vár minket, ami nagyon jól jött az átfázott csontjaiknak, mivel az állomás gyalog nincs közel, de elvileg jár arrafele helyijárat is, mint megtudtuk.
A szoba amúgy teljesen átlagos, semmi különleges, de tiszta volt és minden volt ami kell egy ilyen helyen. A személyzet nagyon kedves volt, segítettek éttermet találni, és rugalmasak voltak a távozás időpontját illetően is.
2013. augusztus 22.a párjával járt itt 55Többször is jártam már náluk, legutóbb most júliusban. Ha éppen arra járok és megéhezem, akkor szívesen betérek egy gyors ebédre hozzájuk. A személyzet nagyon kedves mindig, készséggel elmondják melyik ételük milyen alapanyagból készült és ajánlanak is, ha éppen döntésképtelen vagyok. Talán az adagok lehetnének kicsit nagyobbak, de amúgy meg voltam elégedve.
2013. augusztus 22.a párjával járt itt 35 Véletlenül tértünk be, mivel az étlep nem volt kifüggesztve a bejárathoz, de leültettek minket egyből, úgyhogy úgy gondoltuk nem keresünk tovább. A kiszolgáló személyzet nagyon lelkes volt, de nem voltak a helyzet magaslatán. Többször is megkérdezték mit eszünk és iszunk, de végülis odaért a kért étel elénk.
Pontosabban majdnem az, mert a párom csak fél adagot kért, de láthatólag teljeset kapott, igaz köret nélkül. Ezt jeleztük is, de nem kaptunk érdemi választ, így hát elfogyasztottuk a vacsorát. Majd a végén ahogy sejtettük az egészről hoztak számlát, mert hogy náluk nincs is féladag. Mondtam, hogy az étlap apróbetűs részében ott van az, amit később egy "tényleg" felkiáltással konstatáltak is a felszolgálólányok. Így módosították az összeget, szóval nem mondhatom hogy nem voltak segítőkészek.
2013. augusztus 21.a párjával járt itt 55 Egy hosszú hétvégét töltöttünk a párommal a szállodában. Csak pihenni szerettünk volna, és ezt maximálisan meg is kaptuk. A szálloda személyzete kedves és nagyon segítőkész volt velünk. Az élményfürdő is teljesen kielégítette az igényeinket, tiszta és nagyon szép.
Az élményzuhanyból a páromnak kellett kirángatnia, hogy mások is odaférjenek, mindenképp próbáljátok ki :)