2023. szeptember 11.a párjával járt itt 55Több alkalommal voltunk a Fényesliget kávézóban. A kávézó megnevezés megtévesztő, mivel meleg ételek is vannak. Az ételek finomak, a kiszolgálás udvarias, az árak kedvezőek. Mindenkinek jó szívvel ajánlom.
2023. május 25.a párjával járt itt 15 Foglalni akartunk, szerencsére még időben észrevettük az átverést. Beírtam a dátumot, hogy mikor szeretnénk menni. Kiadta, hogy 49. 600. - Ft, reggeli az árban. És a fürdő belépő is. Ezután megjelöltem, hogy 2 személyre akarok foglalni, kiadta, hogy 83. 200. - Ft. Eddig rendben. Innen tovább lépve már 128. 800.
- Ft lett az ár, mivel a kötelező reggelit mégse tartalmazta az ár. Majd kiderült, hogy a szintén kötelező fürdő belépő sincs az árban. A végösszeg köszönő viszonyban sem volt az induló árral, ezért a pénzért nem ebbe a 2 csillagosba, hanem egy 4 csillagosba foglaltunk, nem reggelivel, hanem félpanzióval, uszoda, wellness és konditerem használattal.
2022. augusztus 4.a párjával járt itt 25Két év után újra próbálkoztunk. Mivel nemigen van más hely a közelben. A helyzet változatlan. Most is gusztustalanul koszosak, ragacsosak, morzsásak voltak az asztalok. A sztrapacska langyos volt. A választék siralmas, köret sült krumpli vagy ragacsos rizs, semmi zöldség. Az égett, ki tudja hányadszor használt olaj szaga nem igazán étvágy gerjesztő.
2022. augusztus 2.a párjával járt itt 25 A panziót vezető hölgy nagyon kedves volt. A szobát már kora délelőtt elfoglalhattuk, távozás napján pedig délig állt rendelkezésünkre a szoba. Tetőtéri szobát kaptunk, amely elég szűk volt, az ágy egyik felén óvatosan kellett felállni, hogy ne verjem be a fejem. A panzióban mindenhol mérhetetlen rendetlenség volt.
A tisztaság is hagyott kívánnivalót maga után, por, pókháló. Nagy előnye a panziónak, hogy közel van a tóhoz.
2021. december 27.családjával járt itt 15A jégpálya melletti sátornál hosszan álltunk sorba, pedig csak ketten voltak előttünk. Két forró csokit kértünk, langyos, ízetlen löttyöt kaptunk.
2021. december 6.a párjával járt itt 35 Elöször a kis kerthelységet láttuk meg, megkérdeztük van-e benti helység. Volt, bementünk, nekünk a december nem annyira kerthelységes időszak. Miután helyet foglaltunk, elsőként azt vettem észre, hogy a terítő csupa morzsa. Kicsit később elkezdtem fázni. Megnéztem a radiátort, jéghideg volt.
Szóltam a felszolgáló hölgynek, hogy nincs fűtés, egyáltalán nem lepődött meg. Valamit motyogott, hogy szól a kollegának, természetesen nem történt semmi. Decemberben ez elfogadhatatlan. Tisztességtelen, hogy nem figyelmeztetett minket előre, hogy nincs fűtés. A harcsa halászlé finom volt, ennek ellenére nem éreztük jól magunkat, nem ajánlanám senkinek ezt a helyet.
2021. szeptember 4.családjával járt itt 15 Szombat délután tértünk be a cukrászdába. Több felszolgáló jött-ment, mégis legalább 10 perc telt el, mire az egyik odajött az asztalunkhoz. Mielőtt megkérdezte mit kérünk, figyelmeztetett minket, hogy 10-15 percet kell majd várnunk. Nem értettük miért kell ennyit várni, hogy a tőlünk max 2 méterre lévő pultból 2 szelet tortát kapjunk.
Mivel nem siettünk, gondoltuk kivárjuk, de arra azért nem gondoltunk, hogy több mint 20 percet kell várni. Felszolgáló az asztalok számához képest nem volt kevés, de láttuk, hogy abszolút szervezetlen az egész, volt asztal, amelyikhez egyszerre két felszolgáló is ment, más asztaloknál türelmetlenül vártak az emberek a rendelkezésükre. Azt is láttuk, hogy egy rendelést a felszolgáló visszavitt a pulthoz, mert mire kivitte, a vendégek már távoztak. Nem csoda, hogy nem tudták kivárni. Szóval aki éhes vagy siet, vagy csak egyszerűen nincs kedve vagy türelme ennyit várni, ne ide menjen! ! Utóirat: mindezek után még volt képük ezért a kiszolgálásért nem kevés szerviz díjat is felszámolni! !
2021. június 21.egyedül járt itt 35Jókai bablevest és kólát kértem. A kóla meleg volt, kérdeztem van-e hideg, volt, kaptam. Miért nem a hideget adták elsőre? A bableves felejthető volt és elég kis adag. Nem fogok rászokni. Régen sokkal jobb volt ez a hely.
2021. június 6.a párjával járt itt 45A halászlé finom volt. Ha forrón hozták volna ki, nem lett volna langyos a végére.
A kenyér lehetett volna jobb és frissebb is
Kértem egy hosszúlépést, kisfröccsöt kaptam. Ha nem tudják mi az miért nem kérdeznek?
Nem mindenhol tudják, hogy a hal szálkákhoz illik egy kistányért hozni, de hogy még egy halászcsárdában se figyelnek erre, az szerintem nem elfogadható.
2020. szeptember 8.családjával járt itt 35 Nagyon szeretjük a Bánki tavat, évente többször vagyunk ott. Az ebédet a tóhoz való közelsége miatt (és elég kevés egyéb választási lehetőség miatt) itt szoktuk megoldani. Ár-érték arányban rendben találom, nem drága, nem különleges, de jó. Negatívum, hogy ha pont ebédidőben megyünk, akkor nagyon sokat kell várni, ha később megyünk, akkor pedig már kisebb a választék.
Felszolgálás nincs, az ablaknál kell kikérni és kifizetni az ételt, kapunk egy sorszámot, amikor elkészült az étel, kiáltják a sorszámot. Hát ez a folyamatos kiabálás elég zavaró! ! Italért külön kell sorbaállni. Legutóbb keresgélni kellett az asztalok között egy viszonylag elfogadhatót, de az is ragadt a kosztól, igyekeztünk nem hozzáérni. Ez máskor sem elfogadható, de most a járvány idején főleg nem, sokkal gyakrabban kéne letakarítani, sőt fertőtleníteni. A sótartó is gusztustalanul ragacsos volt. Valószínű utoljára ebédeltünk ott.