2017. november 20.a párjával járt itt 55Barátságos hely, udvarias személyzettel. A választék igazán nagyon nagy, itt mindenki találhat kedvére valót, ki édeset, ki sósat. Én kis adag zserbós palacsintát ettem, nagyon finom volt. Szépen volt tálalva és egyáltalán nem volt nem kicsi adag!! Más minden is nagyon gusztusos volt. Máskor is megyünk!
2017. november 20.a párjával járt itt 45 Először kívülről figyeltünk fel arra, hogy 6 féle kétfogásos menü van kiírva 1590. - forintért. Miután előző nap egy másik vendéglőben igencsak borsos árak voltak, most ezt az éttermet választottuk. Érdemes volt! A hely barátságos. A pincér rögtön udvariasan egy asztalhoz vezetett minket. Az étlapon észrevettük, hogy nem 6, hanem 8 féle menü van!
Mindketten egy-egy menüt választottunk, mindkét leves és mindkét főétel finom volt. A leves rendes adag, a főétel inkább kicsinek mondható, de nekünk elég volt. Ajánljuk másoknak is! !
2017. november 20.a párjával járt itt 25 Múlt év novemberében már jártunk a Kemencés csárdában, én akkor se voltam elégedett. De a párom kérésére most is oda mentünk. A berendezés most is nagyon szép, tetszetős. A kiszolgálás jó volt, a pincér udvarias. Halászlét ettünk harcsával, finom és elegendő volt. Ennek ára elfogadható volt, azonban az étlapot végiglapozva igencsak meglepődtem az árakon.
NAGYON DRÁGA! ! ! Nem tudom mi indokolja a nagy áremelést, de mi többet nem jövünk ide. Másnap találtunk is egy másik, szintén nagyon kellemes éttermet, ahol az étellel, a kiszolgálással és az árakkal is teljesen elégedettek voltunk, azt ajánlottuk is már másoknak a Kemencés helyett.
2017. szeptember 26.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A pizza nagyon finom volt, nem csak dísznek volt rádobva ez-az, hanem bőségesen meg volt pakolva. És nem a legolcsóbb alapanyagokat, hanem pl. jó minőségű sajtokat használnak. A kiszolgálás udvarias volt, amit nem tudtunk megenni, dobozba csomagolva hazavihettük. És még másnap felmelegítve is jó volt! ! Nem a legolcsóbb, de megéri az árát. Máskor is el fogunk ide látogatni, másoknak is jó szívvel ajánljuk.
2017. május 30.a párjával járt itt 55 A szobával meg voltunk elégedve, nem volt túl kicsi, van TV, hűtő. A fürdőszoba kimondottan tágas. Sok helyen tapasztaltuk már, hogy a zuhanykabin nem zár jól és kifolyik a víz, itt tökéletes volt. A folyamatos melegvíz szolgáltatással is voltak már máshol rossz tapasztalataink, itt mindig volt meleg víz, és a víznyomás is nagyon jó volt.
A reggeli jó volt, a konyhás nénik nagyon kedvesek. Kirándulások kiindulópontjának kiváló ez a szálláshely. Máskor is jövünk.
2017. május 30.a párjával járt itt 35 Elsőre kedves helynek tűnt. A káposztaleveshez illett volna kérés nélkül is kenyeret hozni, amikor kihozták a levest és kértünk kenyeret, hosszan kellett rá várni. Palacsinta szerepelt az étlapon, de már nem volt. Szerintem nem tartott volna soká kikeverni egy kis palacsintatésztát és gyorsan kisütni, de nem tették.
Nem igazi vendéglős az ilyen. Rántott pulykamell átlagos, láttam már szebb tálalást. Nem mondom, hogy rossz hely, de nem is az igazi. Az árak alapján mindenképpen jobbat vártunk.
2017. május 2.a párjával járt itt 55 Május 1-jén jártunk a vendéglőben, nem először. Most sem csalódtunk. Amikor beléptünk nem volt üres asztal, de a felszolgáló hölgy 2 perc alatt kerített. A kiszolgálás udvarias, kedves volt. A sztrapacska nagyon finom volt, az adag bőséges, különösen tetszett, hogy kis piros lábosban szolgálták fel.
A kis piros bográcsban tálalt babgulyásból nem sajnálták ki a húst, finom sűrű volt. Most is elégedetten távoztunk.
2017. április 4.a párjával járt itt 45 Harmadszor töltöttünk egy hétvégét a szállodában. Jól éreztük magunkat, a tisztasággal meg voltunk elégedve, a személyzet udvarias. Az úszómedence sajnos olyan hideg volt, hogy inkább nem úsztam. Az étteremben a felszolgálók kedvesek, de a szervezéssel probléma lehet, nincs beosztva, hogy melyik asztal melyik felszolgálóhoz tartozik, volt, hogy hárman is megkérdezték, mit kérünk inni.
Jobb szervezéssel hatékonyabbak lehetnének. Az ételekkel meg voltunk elégedve, de szombat este a kifogyott ételek pótlásával gond volt. Pontosabban mondva több kifogyott ételt egyáltalán nem pótoltak, ami azért volt furcsa, mert vacsora 6-tól fél 9-ig van, mi 7-re mentünk vacsorázni, de több ételnek már csak a kiírása volt az üres tartónál.
2017. március 27.a párjával járt itt 55 Egy hétvégét töltöttünk a szállodában, és mindennel maximálisan meg voltunk elégedve. A szálloda saját parkolójában simán találtunk helyet. Jól esett az üdvözlő ital (hideg pezsgő! ), szeretem az ilyen meglepiket! A szoba és a fürdőszoba szép. Az ételek választéka és ízletessége kifogástalan, sajnos egy hétvége kevés volt ahhoz, hogy mindent végigkóstoljunk.
Pedig de jó lett volna! ! Az uszoda tökéletesen tiszta, az úszómedence hőfoka is pont megfelelő, kevesen voltunk, jól lehetett úszni, körben sok-sok pihenő ágy. A recepción nagyon kedvesek voltak, minden kívánságunkat udvariasan és gyorsan teljesítették.
2017. március 20.a párjával járt itt 55A kiszolgálás kedves, udvarias volt. A rendelt ételekre és italokra nem kellett sokat várni. A tisztaság tökéletes, az asztalterítő makulátlan, még egy kis morzsa se volt rajta. Az ételek finomak voltak, ízletesség és mennyiség tekintetében is meg voltunk elégedve. Az árak sem magasak. Minden erre járónak jó szívvel ajánlom! ! !