2022. július 22.a párjával járt itt 55Tiszta, rendes, kulturált. Van egy kb. 150 cm egyenletesen mély medence, és kb. 10 személyes jakuzzi. Masszázs zuhany, szauna, ha kéri a vendég bekapcsolják. Kutyabarát hely. Az étterembe is belehet vinni a négylábút. Koktélok, borok stb...
2020. augusztus 15.barátokkal járt itt 45 Rendezett, tiszta füves területen helyezkedik el. Faházban laktunk. Szerintem, túl közel építették őket egymáshoz, kicsit aggódtam is mert kutyával voltunk és féltem, hogy másokat zavarni fog. A faház a nyolcvanas évek hangulatát idézi, retró ágyakkal, az emeleten nagyon meleg van, lágkondi nincs. Rezsót, mikrót, edényeket a recepción kell kérni.
A házban néhány evőeszköz, pohár és bögre van. A mosdó, mellékhelység, zuhanytálca tiszta volt. A sátrasoknak egy vizesblokk van. A campingban lehet bográcsozni, sütögetni, pingpongozni. Van egy kis játszótér, kis büfé. Étterem és kajáldák nincsenek messze a bejárattól. Végül, nem volt gond a kutya, sok gyereket odavonzott, akik játszottak vele. A zsúfoltnak vélt faházak egész családias hangulatot nyújtottak, de aki magányosabb, elszigeteltebb, kutyamentes, gyerekzsivajmentes szállást keres, annak nem ajánlom. Az alkalmazottak rendesek, segítőkészek voltak.
2019. augusztus 31.a párjával járt itt 25 Panorámásnak nem mondanám. Esetleg a legfelső szobákból szép a kilátás. A mi szobánk egy átjátszó toronyra és házakra nézett. A városra néző erkélyre nem lehetett kimenni mert az közös volt két szobával, de a kilátást ott is fák takarták.
A légkondiért külön kellett volna fizetni, a wellness szolgáltatást csak egy három órás időintervallumban egy órára lehetett volna igénybe venni és csak akkor ha szólunk előtte. Délután mikor odaértünk a takarítónéni fogadott, telefonálni kellett a személyzetért. Ezek után inkább lemondtunk ezekről a szolgáltatásokról. Mondjuk szerencsénk is volt az időjárással így ezeket lehetett pótolni a stranddal és törökfürdővel. Annak aki főzni szeretne: Kis konyha van a szobában, tányér és evőeszköz, mosogatószer, konyharuha, kuka zacskó az nincs azt vinni kell, néhány lábos volt csak. A hűtő elég hangos amíg meg nem szokja az ember, vagy nem használja. Törülközőket és poharakat adnak. Amúgy makulátlanul tiszta volt minen, a személyzet kedves és segítőkész, a reggelivel és a vacsorával jól lehetett lakni. Apróság, hogy a rántottához szerettem volna pirospaprikát, de nem volt csak só és bors. Gyerekeseknek jó, vannak játékok, a ping pong labdákat nem ártana kicserélni. Ez egy alkoholmentes szálloda koktélt, bort stb. . . nem lehet kapni.