2022. július 19.családjával járt itt 25 Svédasztalos fogyasztásom közben gondoltam egy merészet, viszek haza a sültekből pincérnőnk erre a célra rendszeresített dobozt a kezembe adva tájékoztatott ebbe tudok szedni elvitelre. Kis idő múlva rám támadt az üzletvezető az étterem közepén hogy képzelem hogy túlszedem a kapott edényt abba a személyzetnek kell szedni.
Ámulva a kirohanásán csak annyit tudtam mondani erről nem szólt a pincérnő. A pincérnő is számon lett kérve miért nem ő szolgál ki. Ekkor derült ki én nem azzal a csoporttal vagyok akire a főnökasszony gondolt, én fizetek annyit az elvitelért hogy bizony megszedhetem az edényt. Egy halk bocsánat azt hittem színházas csoporttal van hangzott el ezek után. Ez kompenzálná a megaláztatást? Szerintük igen
2016. augusztus 28.családjával járt itt 25 Megérkezésünk pillanatában szembesültünk azzal a ténnyel hogy éjszaka lakodalom lesz a panzióban. Erről telefonos foglalásunkkor elfelejtettek tájékoztatni bennünket. Első éjszaka így nem volt alkalmunk pihenni a zenétől és hangzavartól.
További meglepetés volt, hogy egy kis alapterületű szobát kaptunk két fő + gyermek részére, amiben nem volt szekrény csak fogas és íróasztal egy székkel, de így is alig fértünk el. Két napos ott tartózkodásunk alatt a köszönésen kívül nem szóltak hozzánk. A számlázásnál figyelmen kívül hagyták a kellemetlenségeinket, pedig jó néven vettünk volna némi árengedményt.