2014. február 15.a párjával járt itt 55Központi elhelyezkedésű fogadó Villányban - tiszta, igényes kialakítással (hordó formájú recepcióspult), minőségi borkínálattal (Gere). A személyzet hozzáállása, segítőkészsége messze kiemelkedő. A reggeli keretében kínált ételek minősége meghaladja a hazai átlagot - külön említésre méltó a házi tej, a saját készítésű körözött és mindenekelőtt a stifolder kolbász.
2014. január 14., üzleti partnerrel járt itt 45 Kellemes, családias hangulatú "kockásabroszos" étterem Szombathely központjától gyalog elérhető távolságban. Hagyományos magyar fogások. Kiemelendő a vasi dödölle, mint specialitás, s melyet talán a legjobban készítenek a városban. Ajánlott a külön ajánlatban, táblán szereplő specialitások választása.
Nyáron kerthelyiség teszi hangulatossá a helyet. Az étterem kialakítása, belső megjelenése folyamatosan fejlődik az utóbbi években. Az üzlet vezetője szívélyes, mindenre odafigyel, ugyanakkor a személyzet nem mindig áll a helyzet magaslatán (nehéz leadni a rendelést).