2014. augusztus 2.családjával járt itt 35 A fagylaltok, meg a sütemények valóban különlegesek, hiszen, mégiscsak egy díjnyertes cukrász üzletében vagyunk. Sajnos a személyzete gyenge, volt, hogy csináltattunk egy családi összejövetelre tortát, ami tizenötezer forint körül volt(12 szeletes), és mégis rontottak el dolgokat, az amatőr pultosok, persze az íze kiváló volt.
. . Aki ebbe a cukrászdába megy, annak számítania kell arra, hogy egy-egy sütemény 800-1000-1500 forintba kerül, de egyszer ki kell próbálni
2014. augusztus 2.családjával járt itt 55 Egy kemencével, és körülötte néhány asztallal indult a hely, de mára már, a bővítésekkel, kinőtte magát egy igazi étteremmé. De a kemence megmaradt. :) Hangulatos fabútorokkal, kellemes hangulattal, a város egyik legjobb helyének mondható, pici hátrány, hogy nem a belvárosban, hanem, attól kicsit messzebb található.
A pizzarendelés viszont, sajnos elég lassú. . . Alapvetően ajánlom mindenkinek.
2014. augusztus 2.barátokkal járt itt 35 Egy egyszerű gyorsétterem a belvárosban, egy üvegpult mögül lehet választani az aktuálisan kapható frissensültek közül. Az ételek nem rosszak, azt nem mondom, hogy a legjobb ilyen típusú étterem a városban, de amit várni lehet tőle, azt megkapjuk. Gyakran hideg az étel, amit adnak, vissza kell vinni, és megmikrózzák. Ez van.
. . Aki akar gyorsan enni a városban egy rántott sajtot, egy sült csirkecombot, vagy egy hamburgert, annak ez egy megfelelő hely. . .
2014. augusztus 2. járt itt 55Az étteremben nem jártam, viszont gyakran rendelünk tőlük ételt, és nagyon finomak, nagy adagokat adnak. Lehet tőlük ebédet rendelni, elég nagy választék van minden nap. A nagy, országos ebédrendelő cégek ételeivel ellentétben itt sokkal finomabbak az ízek, érezni rajtuk, hogy nem valami nagyüzemi műkaját kapunk. A futár is nagyon korrekt és rendes.
2014. augusztus 2.barátokkal járt itt 45 Már többször is jártam itt, szeretem ezt a helyet. Az ételek nagyon finomak, különlegesek, nincs más ilyen hely a városban. Az árak sem vészesek, 1000-1500 forintból kényelmesen és bőségesen meg lehet kajálni. :) A tulajdonos teljesen normális, viszont negatívum, hogy a felszolgálók, 2-3 nő, teljesen alkalmatlanok, amatőrök, azt sem tudják kb.
, hogy hol vannak, élettelenek, nem szólnak egy szót sem a vendégekhez. . . A felszolgáló csapatot le kellene cserélni normálisabbakra, és tökéletes lenne a hely. Ettől függetlenül bárkinek tudom ajánlani.