2021. február 28.gyerekekkel járt itt 55Sajnos a pandémia miatt, csak otthon tudtuk megtartani a lányom diplomaosztóját, de így is tudom ajánlani az éttermet, mert az ételek nagyon ízletesek, bőségesek voltak, amiket kiszállításra megrendeltünk. Van családtag, aki már járt itt, Ő ajánlotta az éttermet. Biztos, hogy el fogunk menni erre a helyre és személyesen is ki fogjuk próbálni.
2019. november 25., kollégákkal járt itt 35Hétköznap, egy céges vacsora keretében jártam itt. Az étel kínálatot kevésnek találtam, az olasz ízeket, amire számítottam, nem kaptam meg. Az általam fogyasztott ételek ízetlenek voltak. A tenger gyümölcseiből alig volt választék. A kiszolgálás kifogástalan volt. Az egész mosdó valamitől nagyon ragadt. Mást vártam ettől a helytől.
2019. október 18.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A családommal anyósom 70. szülinapját ünnepeltük itt. Mi már többször jártunk ebben a Trófeában (családdal, munkatársakkal). Előre bejelentkeztünk. Legalább 10 család valamelyik tagjának itt tartották a szülinapját egyidejűleg. Volt köztük 1 éves, 77 éves és kerek évfordulósok. Bőséges és finom volt a kínálat főételekből és desszertekből is.
Mindenki talált kedvére való ételt. A kiszolgálás gyors volt. A pincérek sürögtek, forogtak, humorosak és kedvesek voltak. Másnap még fel is hívtak és érdeklődtek, hogy mennyire voltunk elégedettek, voltak-e kifogásolható dolgok. Ide még többször visszatérünk továbbra is!
2019. október 18.gyerekekkel járt itt 55 A családommal vettünk részt egy esküvőn a hétvégén. Már többször jártunk itt (elég régen volt), de még esküvőn nem voltunk itt. A polgári szertartás is kint, a szabadban volt. Itt is voltunk elszállásolva. Mindenki kedves, barátságos, udvarias volt. Az ételekkel is elégedettek voltunk.
A szomszédban is pont egy céges buli volt, ahol fergeteges hangulat dominált, 100 fő volt ott is. A két társaság összefogott. Az esküvőn résztvevőket áthívták és a menyasszonnyal is járt a cég vezetője menyasszony táncot. Egy közös vonatozáson is részt vett Mindenki. A családomnak feledhetetlen élményben volt része. Bőségesen volt ételből és italból is. Visszatérünk még!
2019. szeptember 23.gyerekekkel járt itt 55Családi kirándulásról tértünk be erre a helyre. Többször jártunk már erre, de most először voltunk csak itt. A hely és a személyzet nagyon barátságos (sok a a kiszolgáló), a kiszolgálás gyors volt. Az ételek finomak és bőségesek voltak, kicsit drágának találtam. Hangulatos, barátságos, nagyon tágas és sokan elférnek. a MAGYAROS ÍZVILÁG dominál. Visszatérünk még.
2019. szeptember 23.gyerekekkel járt itt 45Kőszeg központjában helyezkedik el, a főtéren. Az étterem teraszán (ami, zárt volt) ebédeltünk a családommal. Bőséges adagokat és finom ételeket kaptunk, az árak elfogadhatóak voltak. A kiszolgálással elégedett voltam, de a tisztasággal (mosdó) nem. A hozzá tartozó cukrászda nagyon szép és különleges belülről, de a süteményekből kevés volt a választék. Nem is ettünk itt.
2019. szeptember 23.gyerekekkel járt itt 55 Családi kiránduláson voltunk. Pest megyéből érkeztünk. Kellemes, tiszta szobák. A panziónak saját étterme van. Az étterem személyzete, udvarias, több nyelven beszélnek, az ételek finomak és bőségesek. Ingyenes parkolás és wifi a panzió teljes területén. Kiváló szállás azoknak, akik kirándulni szeretnének a környéken.
Sok a látnivaló, közel van Ausztria, Kőszeg és Szombathely is. Nagyon sok mindent nem tudtunk megnézni, de megbeszéltük, hogy jövőre visszajövünk. Fantasztikus élmény volt az egész családnak!
2019. április 23.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Véletlenül fedeztük fel. Éttermet kerestünk egy esti vacsorához, egy kirándulásból haza felé menet. Kívül és belül is tökéletes volt minden! Gyerek sarok, gyors kiszolgálás, bőséges kínálat és adagok, tisztaság, hangulatos, kedves és szimpatikus felszolgálók. Teljesen lenyűgözte a családomat! Minden ismerősünknek ajánlani fogjuk!
Az biztos, hogy ide még többször visszatérünk!