2022. március 24.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nálunk a kávé alapkövetelmény minden nap. Itt sok féle és jó minőségű kávé kapható, imádtuk az összeset. A sütemények frissek és finomak voltak!
2021. október 20.gyerekekkel járt itt 35Sajnos szombat este tévedtünk arra mikor enni szerettünk volna és rengeteg ember volt. A pincérek nem voltak túl segítőkészek. 8-an voltunk és nem tudtunk leülni mivel a 2db 6-os asztalnál is 2-2 fő ült így vártunk legalább egy órát. A pizzák nagyon finomak de a kiszolgálás nem volt jó.
2021. október 20.gyerekekkel járt itt 55A legjobb hamburgereket itt ettük! Isteni minden, jó a hangulat, kellemes a környezet. Gyors kiszolgálás még péntek este is mikor szinte teli volt az étterem.
2021. szeptember 8.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Szuper luxi és trendi szálloda! Imádták a gyerekek és mi is. Az ételekből kicsit többfélét is adhattak volna de miden finom volt. A wellness szuper volt.
2021. szeptember 8.a párjával járt itt 55Aki a természet közelségét keresi biztosan szeretni fogja. Wellness részlege jó, finomak az ételek, összességében jól éreztük magunkat.
2021. szeptember 7.gyerekekkel járt itt 55Ez a hely a kisgyerekes családoknak a legideálisabb szállodája. Kiváló ételek, luxus körülmények, remek wellness.
2015. június 18.a párjával járt itt 45Nagyon finom ételek, gazdag választék, svédasztalos ebéd és vacsora. Mégis a kedvencem a kocsis tál. Rengeteg finom husi, rántott sajt, grillezett zöldségekkel, tartárra, egy jó hideg sörrel valami isteni! A svédasztalos ebéd és vacsora kicsit drága, de aki sokat tud enni annak bőven megéri. Jó hangulat, gyors kiszolgálás!