2018. január 9.barátokkal járt itt 45 Egész napos fürdés után éhesen kerestünk egy a fürdőhöz közeli szimpatikus helyet, és szerencsére nem mentünk messzire, mert a Varga Csárdában finomat ettünk. Magyaros, házias bablevest, gulyáslevest rendelt a társaságunk,ami bőséges, tartalmas volt, utána palacsinta, sütemény, jól laktunk, és ugyan tél volt, nem kiemelt ünnepi időszaki hétvége de meglepően kedvező volt a végösszeg.
A kiszolgálás kedves volt és megfelelő gyorsaságú. Máskor is szívesen betérünk majd ide.
2017. augusztus 15.a párjával járt itt 55Amikor Hévízen járok biztos az egyik hely ahova szívesen beülök ebédelni az a Liget étterem. Többfélét ettünk már itt, és mindegyik finom, ízletes volt, a pizza is olyan tészta amit szeretek. A kiszolgálók nagyon kedvesek és segítőkészek, mindenkinek csak ajánlani tudom, hangulatos étterem, főként nyáron a teraszon.
2016. június 17.a párjával járt itt 55Hévízen nyaraltunk és ott ajánlották, hogy ha Györökre megyünk strandolni, akkor ezt az éttermet válasszuk ha megéhezünk. Nem is csalódtunk benne, nagyon kedves volt a személyzet összes tagja,külön kérésünket is azonnal szívesen fogadták. Az ételek nagyon finomak voltak valóban, udvarias kiszolgálással, és az árak is nagyon kedvezőek, ajánlani tudom másoknak is ha Györökön járnak és megéheznek.
2016. május 18.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Amikor Hévízen vagyunk, mindig ide megyünk fagyizni, nagyon finomak a fagyik, óriási a választék, még soha nem sikerült az összeset végig kóstolnunk annyi féle van, minden nap változatos, nem csalódtam egyik fajtában sem. Hamarosan újra megyünk és remélem olyan jó idő lesz, hogy a mindennapi sétánkhoz hozzá fog tartozni, hogy a fagyizó felé vegyük az irányt, és felfedezzük tavaly óta milyen újdonsággal rukkolnak elő.
2016. május 18.a párjával járt itt 55 Nekem a Balaton mindenhonnan gyönyörű, szeretem az összes városát, szerencsére sokat sikerült már megnéznem, de a siófoki Club218-ból a panoráma az valami csodálatos. Januárban sajnos nagyon hideg volt az érkezéskor, de ismét bebizonyosodott, hogy a Balaton nem csak nyáron szép, télen is csodálatos.
Éjszaka leesett néhány centiméter hó, és reggelre a táj hófehér lepelbe öltözött, lenyűgöző látvány volt, és mindezt a barátságos szoba melegéből nézve lehetett órákon keresztül nézni. Az apartman nagyon szép, mindennel felszerelt, jó helyen van, saját strand résszel, és wellnessel, aminek viszont a megközelítése hidegben nem volt jó,a szauna nem volt bekapcsolva, és a medence vize is nagyon hideg volt. A kulcsokat átadó hölgy kedves volt, és elmondta azt is, hogy a közelben milyen éttermek vannak nyitva. Remélem sikerült nyáron is visszamenni ide, és nagyokat sétálni a Balaton parton.
Club218 Siófok válasza
Természetesen a wellness részlegben a szaunák is üzemelnek, lehet hogy korán reggel még nem voltak bekapcsolva, de ha jelzik, akkor az úszómester bekapcsolja és kis idő elteltével már használható. Örülünk hogy egyébként jól érezték magukat nálunk! Legyenek a vendégeink máskor is!
2016. május 25., Club218 Siófok, Club218 Siófok
2014. június 12., kollégákkal járt itt 55A szálloda elhelyezkedése kiváló, az ételek nagyon finomak, a személyzet segítőkész és kedves volt. A szobák nagyon szépek, a kilátás gyönyörű az erkélyről, a park szép gondozott, virágos. Nagyon jól éreztük magunkat, bár a Balatonban még nem tudtunk fürödni, de közel van a sétány is, nagyokat lehet a városban sétálni, van bőven látnivaló.