2017. február 3.gyerekekkel járt itt 55Csodálatos elhelyezkedésű, minden igényt kielégítő szálloda. Tágas, kényelmes szobák, tisztaság, első rangú személyzet. A gyerekeim egyszerűen imádták a rejtélyparkot, esténként alig várták Bizsut a kabalaállatot. Az étkezések mindegyike kifogástalan volt, minőségben, tálalásba, ízekben. a wellness részleg nagyon szép dizájnt kapott. Érdemes ide ellátogatni, bátran ajánlom mindenkinek.
2017. február 3.gyerekekkel járt itt 35 A szálloda maga a 4× elvárásainak megfelelő, a szobák tiszták, szépen felújítottak. A személyzetnek én maximális pontot adnék, mindenki kedves, mosolygós, segítőkész. A fürdő jól megközelíthető fűtött folyosón keresztül, minden korosztály megtalálja a magának való szórakozást.
A gyerekfelügyelet nem megoldott, a csendes wellnesst e-miatt a kisgyerekesek nem tudják igénybe venni, animáció a gyerekeknek itt tartózkodásunk alatt a szállodába nem volt. A félpanzión kívüli étel-ital fogyasztás erősen túlárazott, a parkolás 2600 ft/nap. Az előttem szólók szerint a vacsora és a reggeli nagyon rendben volt. Én nem osztom a véleményüket. Néhány fogás tényleg remekül el van készítve, de az ételek nagy része nem egy díjnyertes szakácshoz méltóak. Jártunk pár hasonló kategóriás szállodában, de az ételek minősége nekünk itt volt a legalacsonyabb. Összességében ár-értékarányban Magyarországon ennél sokkal jobb szállodák vannak.
2016. február 14.gyerekekkel járt itt 45 Többször jártunk az étteremben, igaz hétköznap vacsoraidőben. Ünnepeltünk itt születésnapot, névnapot vagy csak úgy beültünk enni, és mindig nagyon elégedettek voltunk. Úgy esett, hogy pont Valentin napon, ráadásul vasárnap ebédidőben ünnepeltünk legutóbb. A zsúfoltság leírhatatlan volt.
Szívesen ajánlom a tulajdonosoknak, hogy próbálják ki éttermüket főidőben. Nem értem, miért kell ilyen körülményeket teremteni. A kis teremben voltunk, ahol a gyerek sarok van elhelyezve. Nem tudom összesen hány személy volt ott, de becslésem szerint legalább 50-60. A svédasztalhoz európai módon nem lehetett hozzáférni az első 60 percben. A grill ételeket nem is vettük igénybe, egyszerűen nem volt kedvünk várakozni rá, olyan sor volt. A tortát kihozták, ami kb 20x20 cm volt 14 személyre kalkulálva, majd azonnal megkérdezték, hogy becsomagolják-e? Nagyon kellemetlen volt. Egészen biztosan nem fogunk még egyszer hétvégén elmenni. Sajnálom, hogy lezüllesztik ilyen meggondolatlanságokkal ezt a remek éttermet. Ár-értékarányban a városban hasonló színvonalon nem ismerek éttermet, a kiszolgáló személyzet szintén remek, profi, mosolygós. Hétköznap feltétlenül ajánlom.
2016. január 4.barátokkal járt itt 35 Borvacsorára érkeztünk 1 éjszaka szállással együtt. A szobával és ellátással kapcsolatban csak pozitívumot tudok írni, kellemes,tágas, modern berendezésű szoba, az étkezések alkalmával felszolgált ételek megfelelő minőségűek és mennyiségűek voltak.
Ki szerettük volna próbálni a wellness részleget is, ami szintén nagyon szép és modern, csakhogy a medencék hőmérséklete ezt nem tette lehetővé. A kültéri jacuzzi jéghideg volt, a benti élménymedence sem volt megfelelően temperálva. Szóvá tettük, hogy mindenki fázik, de változás nem történt, így a wellnesst kihagytuk. A Borvacsoráról annyit, hogy délután 5-kor kezdődött és a desszertet kb 22. 30 körül szolgálták fel, nem gondoltuk, hogy bormaratonra érkeztünk. Az étel kevés volt, én személy szerint a félpanziós vacsorát is igénybe vettem. Ráadásul "viccesen" ránk szólt a tulaj vagy a rendező, hogy mulatozzunk a desszert után. . . . nem tudom minek hívott cigányzenekart, és mit gondolt arról, hogy kevés kajával sok borivással milyen hamar lesz jó hangulat. Nemhogy örült volna.
2015. július 4.gyerekekkel járt itt 25 Nyári all inclusive csomaggal 2 napot tartózkodtunk a hotelben. Amennyiben nem 35000 ft-ot fizettünk volna éjszakánként, hanem akciós csomagban fele ennyit, azt mondanám megfelelő. De sajnos így az ár-értékarány miatt nem tudom dicsérni sem az ellátást sem a hotelt. A szobák miniatűrök,40 éves dizájnnal.
Légkondi nincsen, éjjel a szoba olyan volt mint egy katlan. Az ablak kinyitásakor két dolog történt: bejöttek a szúnyogok és a közeli szórakozóhely zaja, tehát kellemesebb hőmérsékletben nem aludtunk. Ételekben nem volt nagy választék, de amit adtak azt jól elkészítették. A strandsziget lepukkant, a gyepre ráférne a csere, a lépcső algás. All inclusive ellátásban csak a beltéri bárban van fogyasztás,(kivéve gépi üdítő a strandon) aminek megközelítése a strandról elég macerás lépcsőn fel-le majd vissza vizes cuccba át a szálloda hallján. Gyerekanimáció nulla, gyerekdiszkó szánalmas. Véleményem szerint 5 év alatti gyerekkel nem érdemes menni, mert sem a wellness sem a part nem alkalmas számukra. Az alkalmazottak lelkesek és kedvesek, a tisztaság megfelelő, a kilátás pazar, de nem kompenzálja a negatívumokat.
2015. április 1.gyerekekkel járt itt 45 Szállodai akcióban töltöttük itt az őszi szünetet, teljes ellátással. Jártunk már a szállodában, tehát tudtuk mire lehet számítani. A szobák kényelme megfelelő, a tisztaság hagy némi kívánnivalót maga után. A szőnyeg kifejezetten koszos volt és szemetes. Kértünk ugyan takarítást, de a helyzet nem változott.
Az ételeket közepesre értékelem, az éttermi kiszolgálást rossznak. Tekintettel az őszi szünetre, a gyerekekkel külön foglalkoztak ami jó volt. A wellnesst nem vettük igénybe, mert nagyon sokan voltak benne, inkább kirándulni jártunk. A szállodától elvitathatatlan a gyönyörű panoráma, és a kiváló elhelyezkedés. Összességében az ár/értékarány tekintetében meg voltunk elégedve,olcsón csodát nem lehet várni.
2015. április 1.gyerekekkel járt itt 55 A szálloda ugyan régi, de nagyon szépen karbantartott, tiszta. A személyzet kedves, mosolygós. Az ételválaszték kiváló, bőséges. All-inclusive pihentünk 2 kisgyerekkel 5 éjszakát, és mindennel tökéletesen meg voltunk elégedve. Nagy, jól felszerelt játszószoba, gyerekanimáció állt rendelkezésre minden nap.
A gyerek fürdőrészleg szuper volt. Kicsit elkülönülve helyezkedik el a felnőtt fürdőegységtől, ami azért jó, mert nem ugráltunk a pihenni vágyók közelében. Amiért külön dicséret jár,hogy az all-inclusive italkínálatban lévő bor és sör remek minőségű.
2015. március 31.egyedül járt itt 25 Minden pultra kirakott étel nagyon jól nézett ki, tehát lehet, hogy csak véletlen balszerencse volt, de nagyon rossz ételt választottam. A hollandi mártásban sütött lazac zsíros volt, a párolt zöldséghez adott citromos szósz pedig borzasztó. Nagyon sajnáltam, de végül a kukában landolt ez a méregdrága kaja.
A rossz élmény miatt pedig még egyszer biztosan nem teszek náluk kísérletet.
2014. július 4.gyerekekkel járt itt 55A szállás központi helyen van, mégis csendes. A szegedi élményfürdő bejáratától 50 méterre. Az autót elő sem kellett vennünk, mert gyalogosan minden látványosság könnyen megközelíthető.
A szobák szépen berendezettek, tágasak, tiszták, kényelmesek.
A személyzetbarátságos, előzékeny.
Bátran ajánlom mindenkinek.
2014. július 4.gyerekekkel járt itt 25 Csak a strandig jutottunk, a szállást már meg sem próbáltuk. A standon csak hideg vizes medencék vannak. Jéghideg, azaz csapvizes. Strandolásunk napján kánikula volt, a levegő hőmérséklete 30 fok körül alakult, a medencék hőmérséklete 20-22 fok volt. Mit mondjak? Nem fürödtünk.
Látszik, hogy próbálják valamennyire fejleszteni a standot, de minden elhanyagolt, összességében lepukkant benyomást kelt. A kinti öltöző és wc kritikán aluli, a napágyak töredezettek, koszosak, ráadásul le vannak láncolva, nehogy össze kelljen pakolni nap végén. A mini vidámparkba minden játék alapos takarítást igényelne. A benti részlegbe kicsit melegebb a víz, de az egész olyan kiábrándító, és kicsi, hogy nem volt kedvünk használni. Nekünk kidobott pénznek bizonyult a kirándulás. Sajnos.