2017. június 13.a párjával járt itt 45Sok évvel ezelőtt jártunk már itt, akkor sem csalódtunk és most sem! Udvarias és gyors kiszolgálás, ízletes az étel, bár mi igyekszünk menüs helyet keresni, de egyáltalán nem csalódtunk. Ottjártunkkor sokan voltak, ami alapvetően azt mutatja, ismert és kedvelt hely. Az étel bőséges volt, nagyon elégedettek voltunk. Remélhetőleg járunk még arra, természetesen visszatérünk!
2017. április 5.a párjával járt itt 55 Egy olyan helyet kerestünk, ahol gyorsan és kulturáltan el tudunk fogyasztani egy menüt, mivel a közelben volt éppen dolgunk. Kutakodtam a neten és rátaláltam az étteremre, ahol végre nyilvános volt a napi menü, plusz még az ára is. Udvarias fogadtatás, hangulatos helyiség és ami nekem nagyon tetszett, hogy olyan zene szólt diszkréten, ami még kellemesebbé tette az ottlétünket.
Az étel pont olyan volt, amilyet egy menüben az ember bevállal, ám az átlagon felüli ízek megfogtak. Bár nem gyerekkel érkeztünk, de a látottak, tapasztaltak alapján kifejezetten ajánlom az éttermet családosoknak. Ha arra járunk ismét, újra betérünk.
2016. november 8.a párjával járt itt 55 Párommal tértünk be munka után, kifejezetten menüs helyeket keresünk szerte az országban. Mivel rengeteg helyen megfordulok, mindig rácsodálkozom a szokatlan ízvilágra. Itt kifejezetten ízlett minden, a kiszolgálás remek volt, szeretem, ha nem néznek át rajtam és lehet kommunikálni a felszolgálóval.
Az ízekre visszatérve, itthon szinte minden nap főzök és kedvemre való, ha nem kell azon gondolkodnom, megint mi legyen az ebéd. Itt egy kellemes zöldséglevest ettünk grízgaluskával, és sertésszeletet petrezselymes krumplival. A leves fűszerezése, gazdagsága kellemes volt, a hús szintén és a szósz is, amit hozzá tálaltak. Igazi munkásember adag volt, aki ebédelni és nem gourmetkodni akar, annak ajánlom a menüt! Ha arra járunk, ismét betérünk!
2016. november 8.gyerekekkel járt itt 55 Kellemes, tiszta hely, ha egy kis kikapcsolódásra vágyunk. Eger belvárosa kényelmes sétával elérhető. Az ételek finomak, az árak is elfogadhatóak! Családommal visszatérő vendégek vagyunk! A személyzet készséges, bármiben a segítségünkre volt az eddigi látogatásainkon.
A szobák jól felszereltek, külön ajánlom kisgyermekes családoknak is, hiszen kiságy, etetőszék, kis kád stb. is igényelhető.
2016. október 9.a párjával járt itt 45 Igazán házias és finom ételekkel várják a vendégeket! Mi sokszor csak menüt eszünk, elsődleges szempont egy hosszú munkanapon, hogy olyan helyen tudjunk étkezni, ahol egy jó meleg levest és egy másodikat is el tudunk fogyasztani, alacsony áron. Jómagam sokat egyszerre nem tudok enni, így a kisadagok kedvelője vagyok.
Itt a kisadag is bőséges volt számomra. Azért csak 4 csillag, mert a levessel nem voltam teljesen megelégedve, de többféléből lehetett választani, hát melléfogtam.