Tekla
Itt járt már

Tekla adatlapja

2Értékelés
Bemutatkozás
Szeretek utazni és már sok helyen jártam Európában és Ázsiában. Itthon is sokfelé eljutottam, de még rengeteg látnivaló van amit tervbe vettem.
Így utazok, így járok étterembe
A párommal kettesben utazunk és többnyire vele járok étterembe is, vagy barátokkal.
Ilyen vagyok
Környezettudatos  •  Ár-érték figyelő  •  Városi barangoló  •  Természetbarát  •  Aktívan pihenő  •  Kultúraéhes  •  Vízimádó  •  Mindenevő  •  Kritikus
Regisztráció2024.12.08
Utoljára itt2025.01.18

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2024. december 8.barátokkal járt itt
Pazar természeti környezetben levő, nagyon idillikus kávézó, kerttel és terasszal a patak mellett. A női felszolgálók nagyon udvariasak voltak, de sajnos a férfi felszolgáló modora kivánnivalót hagy maga után. Már harmadszor tapasztaltam részéről ezt a kioktató, lekezelő stílust, ami sértő és elfogadhatatlan egy nívós vendéglátóhelyen!
Kiváló 2025. január 18.a párjával járt itt
Az étterem nagy élmény a fantasztikus építészeti remekművek sorában. Régi és modern, kellemes környezet, emlékezetes marad a látogatás. Látványos és vonzó a monumentális méretek miatt, mégis intim, barátságos. Remek étlap és itallap, a konyha kitűnő. A felszolgálás is profi, udvarias, figyelmes, gyors. Szívesen visszatérünk!