2018. augusztus 30.gyerekekkel járt itt 45 Augusztus 11. - 16. között 5 éjszakai szállással voltunk leányzó unokáinkkal. 2 db szobát foglaltunk amellyek kérésünk alapján egymás mellett voltak. A szobákba be volt készítve a korábban kért méretű fürdőköntösök. Köszönjük az 1 üveg ajándék ásványvizet. Reggeli és a vacsora nagyon választékos volt megvoltunk elégedve.
Nagyon tetszett, hogy köntösben át lehetett menni a strandra. Talán negatívként jelzem, hogy a szállóvendégeknek is bérelni kellett a napozó ágyat. Lehet, hogy az óra felmutatásával személyenként 1 db napozó ágyat is kellen biztosítani. Takarító személyzet nagyon aranyos volt. Amikor a szobában tartózkodtunk mindíg megkérdezték, hogy kérünk e takarítást. Jól éreztük magunkat.
2016. október 5.a párjával járt itt 55 Most a hétvégén azaz. 2016,09. 30-10. 02. között voltunk a Hotel Béke szállodában. Nagyon örültünk, hogy minden előzetes kérésünket teljesítették. Szoba elhelyezkedése, lifthez való közelség, fürdőköntös méretek, stb. Nagyon választékos volt a reggeli és a vacsora. A személyzet részéről csak köszönetünket tudjuk kifejezni a figyelmességükről.
Okt. 01. én reggelikor a nejemet köszöntötték egy kis tortával születésnapja alkalmából. Nagyon jó szép napos időnk volt ezen a hétvégén. Jól éreztük magunkat, jövünk legközelebb is.
2016. augusztus 16.családjával járt itt 15Unokáimmal nyaraltunk itt, 5 éjszakai szállással. Mi már visszatérő vendégek vagyunk mivel vagy tizedik éve rendszeresen ide is járunk. Recepciósok, szoba nénik, felszolgálok nagyon kedvesek és figyelmesek. Igaz van egy pár új arc is közöttük, majd felveszik s stílust. Reggeli, vacsora változaltlanul finom és választékos. Nagyon jól éreztük magunkat, jövünk legközelebb is.