2022. augusztus 21.a párjával járt itt 45 2022. 08. 13-16. voltunk a soproni Sziesztában. Felújítják a szállót ami jócskán rá fér és ez a négy nap alatt semmi zavarót nem okozott nekünk. A szobánkban és a közösségi terekben is rend és tisztaság volt . A személyzet kiemelkedően figyelmes. Kiemelném Márkus Zoltán recepcióst aki a vendékkel való foglalkozás,bánás nem csak tanult és tapasztalt de született művelője .
A szálláshely kategóriájában és árérték alapján igazán jól teljesít.
2022. április 2.a párjával járt itt 45A szálláshelyre ráférne alapos felújítás. De az épület és berendezés színvonala az ár alapján teljesen megfelelő.Nagyon szép gondozott a kert.Nagyon jó a jelenleg ingyenes parkolási lehetőség. A szálláshely nagyon jó helyen van .A buszpályaudvar közelsége a tömegközlekedés választását segíti elő.
2021. augusztus 23.barátokkal járt itt 45 A Hajdúszoboszló Damjanich u. 84 Luxus apartman egy nagyon tiszta, jól felszerelt ,tágas szobás jó szálláshely . Bőséges reggeli ellátás és a fürdő közeli étterem 7 válaszható menüjével teljesen elégedettek vagyunk. Jól felszerelt konyha Mutatós berendezés és elrendezés. Terasz ,erkély. Hűtő,TV ,hajszárító .
Mi jó ár-érték aránnyal négy napot 2021 augusztus 17-20 voltunk most első alkalommal . Ajánlom. Kiskunfélegyházáról
2017. június 25.a párjával járt itt 45 Kíváncsiságunk egy újabb remek hazai fürdő megismerésével jutalmazott minket májusban. Egy badacsonyi kirándulásunkba fért bele. Minden remek a lágy gyógyvíz a sok rétű szolgáltatások. Élmény fürdés. Vízi játszótér. . Szaunák. Pihenő terek A gyerek világ látványnak is lenyűgöző.
A pesti nyugdíjas hölgy a helyi fiatal pár egy kiránduló veszprémi iskolás csoport egyeztünk meg abban hogy van valami családias hangulata az egész helynek. Köszönünk ,beszélünk egymással. A sokszínűséget olyanok tarkítják kozmetika,fodrászat,. . Aki "itthon otthon" akar lenni annak irány Celldömölk. Szép a város is.
2016. július 23.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ez egy tavasztól őszig üzemelő kis panzió,kétszintes 4 fős apartmanokkal,de saját konyhával, közvetlenül a Balaton parton remek szabad strand előtt. . Nem építészeti remek mű. Idős nehezen mozgó embernek a felső szobához vezető lépcsőkét nem is ajánlanám. Itt a vendéget a lakrészükhöz kísérik és azt átadják nekik.
Apró figyelmességek:gyümölcs, hűtött ásványvíz várja az érkezőt. Kellő létszámnál a félpanzió reggel és este svédasztalos. Jó ízű,bőséges,változatos. A rend a tisztaság, az elrendezés a személyzet itt minden a tanult és szerzett tapasztalatokból épült vendéglátásról szól. Ja és a kert végéből látni a fél Balatont.
2016. június 1.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Gyulára menni mindig jó. A Körös-vidék,a város látnivalói,a fürdő,a programok. . . ,a sokféleség. Szálláshelyek között is. Áprilisban az Aranykereszben szálltunk meg. Jó! Ez volt az első gondolatom a szobánkba belépve. Rend,tisztasság,kényelem. Mutatós. Szép a fürdőszoba is. Odafigyelés.
Tetszett hogy bejelentés nélkül választhattunk az ebéd és vacsora között. Jólesett a szállóból kilépve vagy visszaérve nézelődni,üldögélni a belváros nagy szökőkutas terén. Még az áprilisi időjárás is mosolygós volt és újabb ajándék napokat kaptunki Gyulántól.
2016. május 23.a párjával járt itt 55 Egy kis véletlen is közbejátszott ,hogy hévízi szállást választottunk hiszen a Jeli Arborétumot és Zalaegerszeget is akartuk látni. Azt gondolom alapos mérlegeléssel sem találtunk volna jobbat. Kellemes közösségi terek,elég nagy kényelmes szoba. A személyzet nem csak figyelmes de kellően rugalmas is.
Még el sem mondtuk a gondunkat már kaptuk is a megoldást. A szolgáltatás egy szívecskéje csak azt jelzi hogy nincs divatos reklámba jól mutató welness. Az étkezésnél lemaradó meg annak tudható be hogy jól főzök. Nekünk ezentúl a kedvenc szállódáink között van a Majerik Hotel.
2016. május 6.barátokkal járt itt 35Miért is döntöttünk többször is az Öreg-tó Hotel mellett? Mert megismert a pincér,szép a kert,különbája van a kerthelységnek. Vagy talán az a látvány ami rövid kis séta után az Öreg-tó partján a szemünk elé tárul. A csendet is harapni lehet nem csak a levegő. Köszönnek a jövő-menő emberek. Az a macska tavaj is ott napozott. Egy kicsit részünk lett ez az ÁTLAGOS,biztos hogy jövünk még.
2016. május 5.barátokkal járt itt 55 Egy makói azt mondta a fürdő épületéről "szebb mint a templomunk" Mi háromlány egy fiú túl a hatvanon 4 nap élvezetes fürdős gyulai napok után ugy gondoltuk ráfejelünk . Kiskerülővel útba ejtettük a makói fürdőt. Előtte rákészültem ,láttam képeket még is újra-újra el-el ámultam kivül,belül az épület láttán.
Igaz volt egy kis labirintus játék mire mindent megtaláltunk. A gyógymedence simogatot,az élmény bizsegetett és rájöttem az a "hagymavirág" koronának is beillik.
2016. május 4.barátokkal járt itt 45 Két házaspár,két évben: három éjszakás márton napokon. Vannak utazók akiknek minden nagyon szép,minden nagyon jó és olyanok is akiknek mindig szorít valami. Mi tervezünk ,választunk. Jól. Remek a lépcsősor a Szépasszonyvölgybe és ha a pincéktől estefelé felnézek ,a "mi szállodánkat" látom ponpás kivilágításban.
Ügyesen kel választani célt ,utat. Fürödni Harkányba menjünk ne Óbánya csepegő sziklái alá. Ha valamit nem találtunk el egy helynél,lehet hogy ügyes kéréssel megoldható. Ha még sem akkor jön a jó hozzáállás. Messze van a belváros ? De szép az út. Mondhatnám tovább de minek. Csábitanak új helyek új szállodák és ha esetleg az idén már nem mennénk jó szívvel ajállani fogom Egert és a Rubiniát.