2015. augusztus 11.a párjával járt itt 15 Múlt szombaton Kékestetöre indultunk. . sajnos biciklisverseny miatt le volt zárva. . hát irány Galyatetö. . és ott életem legrosszabb választása. . a Hegyi Kisvendéglö. Messziröl hivogatonak és barátságosnak tünt. . hát nem volt az. Kimért szénsavas üditöitalok. . szénsav nélkül, langyosan. .
többnapos használt olajban sütött fagyasztott steakburgonya kemény husdarabokkal és alig átsült zsirtol csöpögö szalonnakockákkal - Brassoi apropecsenye gyanánt. . Félig sült félig párolt csirkemell - állitolag frissen a grillröl - frissnek nem éppen mondhato hasábburgonyával. . plusz egy adag fura izü kovi ubi. . borzaszto volt az egész ahogy volt! ! Lassu kiszolgálás, piszkos asztalok, rossz ételek, még rosszabb italok - olyan áron amit szivesen fizettem ki 2 hete Balatonfüreden egy sétányi szinvonalas étteremben a vacsoráért, de ezért a rémálomért SOHA! ! !