2024. szeptember 30.a párjával járt itt 55Csodálatos kis hely, két nagyon kedves hölggyel. Saját maguk készítette, és helyi termelők borait, pálinkát, mézeit, lekvárjait, és aszalt gyümölcsei árulják, és lehet kóstolni is. Ottjártunkkor éppen elkészült a hagyományos űstben főzött szilvalekvár. Pont olyan mint a nagymamáé volt gyermekkoromban.
2024. szeptember 26.a párjával járt itt 55 Nincs térerő és internet. Tehát ha e nélkül nem tudsz élni, ne is olvass tovább! DE ha tényleg egy csendes, természetközeli helyre vágysz, madárcsicsergés, szarvasbőgés, akkor ide el kell menned! Rengeteget fejlődött a környék az elmúlt öt évben, de azért vannak még zötykölődős utak, még nem sikerült mindet kijavítani.
Nagyon nagyon sok látnivaló van a környéken, a Magyar és a Szlovák oldalon is. A Hotelben szálltunk meg, tiszta, kényelmes szoba. Van fürdőház, szauna, ami egy nagy túra után nagyon jól esik. A személyzet nagyon nagyon kedves, az étterem személyzete odafigyel a vendégekre, ajánl, segít. A szakácsnőknek külön köszönet, istenien főznek. Igazán az látszik, hogy szívvel lélekkel csinálja mindenki. Köszönjük
2024. szeptember 24.a párjával járt itt 55Interaktív, nagyon szépen felújítva, berendezve. A park csodálatos, ingyenes. Parkolás 500- Ft, kinti parkolóban.
2023. november 7.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajándékba kaptuk az utalványt, és itt volt az ideje a nyolc lehetőség közül végre választani. Egerszalókra évek óta járunk, de a "nagy" szállodába. Most lehetőség adódott a két **** szálloda összehasonlítására. A Thermal Park egy több féle szálláshelyet kínáló, családias hangulatú hely.
A medencék számában nem tudja felvenni a versenyt, de szerintem nem is ez a céljuk. A személyzet nagyon kedves, segítőkész, barátságos. Éppen egy új medence építési munkálatai folynak, de ezt szinte észre sem lehet venni. A reggeli és a vacsora választék nem olyan széles, nincsenek "puccos" ételek, de sokkal sokkal finomabbak. Köszönet érte a szakácsnak,és köszönjük szépen az összes dolgozónak ezt a pár napot.
2023. szeptember 22.a párjával járt itt 55Barátságos, családias kis szálloda Kőszeg főterén. A behajtási engedélyt a szálloda intézi, és parkolót is biztosít. Az ablakunk a főtérre nyílt, csodálatos panoráma nyílt a hegyekre. Reggel hatkor harangszó ébreszti a várost, este nyolckor harangjáték után elcsendesül minden. A környék rengeteg természeti csodát rejteget, a város egy kis ékszerdoboz. Az emberek végtelenül barátságosak.
2023. május 23.a párjával járt itt 55Több éve járunk ide. Látható a szépülés a felújítás, ami már ráfért a szállodára. Kezdi visszanyerni régi fényét. Jó látni, a recepción azt az urat, aki hét éve első alkalommal nagyon türelmesen elmagyarázott mindent, az étteremben is ismerős arcok mosolyognak vissza.
Gyönyörű hely, kedves személyzet, bőséges svédasztalos reggeli és vacsora.
2023. május 20.barátokkal járt itt 55Szuper kis étterem, gyors, nagyon kedves kiszolgálás, külön dicséret illeti a szakácsot, finom és szépen tálalt ételek. Nagyon tiszta és barátságos hely. Köszönjük szépen
2022. május 25.a párjával járt itt 15 Előre bocsájtom, hogy tudom hogy ez egy három csillagos szálloda. Egyetlen jó, hogy a személyzet nagyon kedves. Superior szoba az étteremre tetejére néz. A felújítás miatt reggel 7-től zúg a daru az ablak alatt, kb egész nap. Az erkélyen szerintem hónapok óta nem volt takarítás. Vastagon a por a széken, madár kaki és malter a földön.
Igaz semmi értelme kimenni. . . . A szobában a padlószönyegre csak papucsban léptünk. . . . A szoba előre ki volt fizetve, és családi okokból többször lett módosítva az időpont, így maradtunk, és próbáltunk a lehető legkevesebb időt a szállodában tölteni.
2022. május 25.a párjával járt itt 55Könnyen megközelíthető helyen lévő nagy választékkal rendelkező üzlet. Az eladó hölgy nagyon kedves volt, és profi a borokban. Ajándékot kerestünk. Nagyon sokat segített a választásban, aztán kicsit beszélgettünk a borokról. Még mentünk tovább, ezért felajánlották, hogy ne cipeljünk, később visszamehetünk a borokért. Pár óra múlva szépen becsomagolva vártak minket. Köszönjük.
2019. november 10.a párjával járt itt 55 Őszi pihenésünk helyszíne volt Zemplén. Kőkapuról mentünk át Regécre. Az út elég rázós, mint általában a környéken. A várba felkapaszkodás is már egy élmény, és fáradalmaiért kárpótol a látvány. Csodálatos kilátás nyílik a környékre. A vár felújítás alatt áll, de ez semmit nem vesz el az élményből.
A már felújított toronyban kiállítás látható. Mindenkinek ajánlom, aki érdeklődik történelmünk iránt.