2017. január 20.a párjával járt itt 55Azon kevés pénztárca barát helyek közé tartozik, ahova bármikor visszamennénk. DeLux szobát foglaltunk és a szálloda kihasználatlansága miatt Premium lakosztályt kaptunk. Kényelmes, modern lakosztály, segítőkész személyzet. A wellnes részlege nem túl nagy, de kikapcsolódásra vágyóknak épp elég. Szívesen ajánlom Mindenkinek!
2015. május 1.a párjával járt itt 55Tiszta, tágas, modern szoba, szimpatikus, hogy van kis minikonyha is, és a maga egyszerűségében design-os és minden megfelelő volt, a kis méretű wellness részleg is szépen karbantartott. Elhelyezkedése is remek,ár. érték aránya is nagyon jó, a vacsora a közeli étterembe volt, bőséges és ízletes volt, csak rengeteg sok volt a szúnyog. Nagyon szimpatikus kis szálloda, szívesen visszamennénk máskor is.
2015. május 1.gyerekekkel járt itt 35 Férjemmel és kisfiammal 2 éjszakát töltöttünk a szállodában, amit nagyon vártunk, és egy nagy csalódás volt. Képek alapján valóban 4 csillagosnak tűnik, de hogy ha kicsit jobban a dolgok mögé nézünk. . . A recepció, étterem valóban szép, a szoba (legalábbis amit mi kaptunk) koszos volt, a fal, a függöny, és szőnyeg, a wellness részleg szintén, penészes, mállik a vakolat, pókhálós, és a víz is lehetett volna kicsit melegebb.
A pótágy használhatatlan, egy 14 kilós gyermeket nem bírt volna el, némi reklamáció után kicserélték (és ki tudták cserélni egy teljesen ujjra), az ágy matrac körülbelül egy kórházi matraccal megegyező "kényelmi" kategóriába tartozott. Masszázs kupont kaptunk, csak épp a nem túl szimpatikus wellnesst kezelő Úriember, nem talált időpontot masszázsra, csak egy reggeli volt, és egy ebédidőben, amit azért kis gyerek mellett nehezen vitelez ki az ember. A fitness részleg kb. 5 gépet tartalmaz, amiből 3 nem működött megfelelően. A pozitív a szállodában: nagyon kedves személyzet, klassz játszóház a gyerekeknek.