2017. május 2.gyerekekkel járt itt 55 onnantol kezdve, hogy meglattuk a kecskeket, libakat, nyulakat es galambokat, esely nem volt a kivalonal rosszabb altalanos minositesre :) sajnos nem erre keszultunk, mert akkor vittunk volna ket kilo kukoricat is a hosszu hetvegere. a vacsora valasztek lehetett volna kicsit nagyobb. mindossze ket-harom fele fogas volt, de ami volt, az nagyon finom.
a reggelinel a bogre inkabb csesze meretu; megfigyelesem szerint valamiert a csillagok szamanak novekedesevel csokken az "egy pohar tejeskave" mennyisege. a masik "szokasos" problemam, hogy egyszeruen nincs eleg konnektor a vegtelen sok mobil es fenykepezogep es tablet es kobor kutya feltoltesehez. az uszoda vize tul kloros volt, vagy ne merulj a viz ala, vagy hasznalj szemuveget. nem tudom, hogy a foglalas soran egyszeruenelsiklottam folotte, vagy nem is volt rola szo, de az uszodaban az uszosapka kotelezo. mi vettunk egyet a recepcion. a (baromi)nagykepernyos tv-n talaltam egy USB csatlakozot, igy az esti meset vegul megsem a tableten neztuk :). a "rendes" tevemusor szerintem elvezhetetlenul hangyas, es keves a csatorna, de aki tevezni megy a tisza-tora, az meg is erdemli. a takarokat kicsit vastagnak talaltuk. . . ami azert megiscsak sokkal jobb, mintha ejszakankent faztunk volna. a szemelyzet kedves, figyelmes, udvarias, satobbi. a bejelentkezes kb. fenysebesseggel tortent. kozben ugyan elszamoltak az IFA-t, de amint kiderult (nem en reklamaltam, hanem a hotel vette eszre a hibat) azonnal elnezest kertek es visszaadtak a kulonbozetet. a tisza tavi okocentrum autoval masfel perc, gyalog mondjuk tiz-tizenot perc seta, pitypangoktol es katicabogaraktol fuggoen. a gat masik oldalan, a fuzfa kikotobol folyamatosan indulnak csonakok a vizi setanyra.