2016. december 20.egyedül járt itt 55Barangolás közben akadtam erre a kisvendéglőre, mely belépéskor otthonos, pozitív érzést keltett bennem. A fogadtatás nagyon udvarias. A rendelt Palócleves és a roston harcsa filé grillzöldségekkel nagyon finom és tartalmas volt. A rendelt ételeket igazán gyorsan megkaptam a teltház ellenére is. A felszolgálás *5-ös. Máskor is betérek és ajánlom másoknak is.
2016. január 10.barátokkal járt itt 45 Pótszilveszteri Salsa estre érkeztünk párommal és barátokkal. A fogadtatás kedves, figyelmes. Az ételekre nem kellett sokat várni, nagyon tetszett hogy a steak burgonya friss volt és nem fagyasztott termék. A tarja steakhez felszolgált gombás mártás is ízlett, a hús omlós volt, egy picit a fűszerezése elenyésző volt a köret és a mártáshoz képest, de ezt feledtette az összkép és a teljes ízvilág!
Amit egy picit sérelmeztem, hogy a mulatság hevében többször megszomjaztunk és nem mindig vágytunk üdítőkre, ezért kétszer kértünk egy pohár (kb1,5dl) csapvizet amiért második alkalommal fizetni kellett! Drágább volt mint az itallapon feltüntetett szódavíz! Ettől az apró "malőrtől" eltekintve jó szívvel gondolunk az étteremre és másoknak is ajánljuk! Szívesen betérünk máskor is. Köszönjük szépen!
2015. október 12.a párjával járt itt 55A hely hangulatos, hű a jellegéhez. A felszolgáló nagyon segítőkész, gyors és udvarias! Az italokat hamar megkaptuk és a megrendelt vacsorára sem vártunk sokat. Az ételek finomak, bőségesek, a tálalás ízléses volt. Gyors, megbízható hely korrekt árakkal. A párommal ünnepeltünk évfordulót melyet emlékezetessé tettek! köszönjük szépen! Máskor is betérünk!
2015. január 13.egyedül járt itt 55 Baja város szívében a Szentháromság téren található a kávézó. Nyitáskor érkeztem a kávézóhoz és a fogadtatás rendkívül szívélyes, mint eddig jó néhányszor volt. A felszolgáló hölgy gyors és kedves! Rendelkezik különteremmel ami alkalmas kisebb rendezvények, céges megbeszélések lebonyolítására is.
Helyet ad kiállításoknak (festmény, grafika, fotó). Máskor is szívesen térek be!
2014. december 14.a párjával járt itt 55Március 8. -án voltunk vacsorázni az étteremben, mely minden tekintetben maximumot nyújtott, jól éreztük magunkat. Az ételek ízletesek, a fogadtatás és a kiszolgálás kedves és udvarias volt. Ha legközelebb erre járunk mindenképp betérünk és ajánlani fogjuk ismerőseinknek is az éttermet. Külön kiemelném a hölgyeknek átadott rózsát nőnapi ajándékként! Köszönjük! További sok sikert kívánok!