thelena
Országjáró - 43 városban járt márFelfedező - 12 helyen első értékelőNépszerű író - 41 hasznos szavazat3 évnyi aktív tagság
Fotói
91 fotó
Itt járt már

thelena adatlapja

79Értékelés
Bemutatkozás
Vendéglátásban, kereskedelemben és az idegenforgalomban, valamint a szállásszolgáltatásban dolgoztam, 40 éves tapasztalattal rendelkezem.
Így utazok, így járok étterembe
Családdal, barátokkal utazom.Nagyon rosszak a tapasztalataim, ezért sokat segít, ha mielőtt igénybe veszek egy szolgáltatást elolvasom mi a vélemény róla.A résztvevők egy része eléggé megengedő, nem volt minden jó, de azért maximálisra értékel mindent. Ennek csak akkor van értelme, ha mindenki szigorúan és objektíven osztályoz.
Ilyen vagyok
Ínyenc  •  Borbarát  •  Nyugalomra és csendre vágyó  •  Húsimádó  •  Édesszájú  •  Házias ízek kedvelője  •  Tésztakedvelő  •  Magyaros ízek kedvelője  •  Gyógyvízben ázó  •  Wellness-mániás  •  nagyon kritikus
Regisztráció2015.07.22
Utoljára itt2023.10.13

Néhány kiemelt értékelés

Gyenge 2018. február 4.barátokkal járt itt
A hétvégi pihenés sok kellemetlenséget okozott. A szállodáknál manapság gyakori, hogy a csillagok száma nem igazán igazít útba, mert a tulajdonosok valamiért túlzottan sok csillagot akarnak a szállodára biggyeszteni. Ez persze visszaüt, mert ha nem megfelelő a besorolás és az ár, akkor csalódás lesz a vége. Én is így jártam.
Felhasználó fényképei:
Hajnal Hotel Mezőkövesd - Hajnal Hotel Mezőkövesd - Hajnal Hotel Mezőkövesd - Hajnal Hotel Mezőkövesd - Hajnal Hotel Mezőkövesd - Hajnal Hotel Mezőkövesd - Hajnal Hotel Mezőkövesd - Hajnal Hotel Mezőkövesd - Hajnal Hotel Mezőkövesd - Hajnal Hotel Mezőkövesd - Hajnal Hotel Mezőkövesd - Hajnal Hotel Mezőkövesd - Hajnal Hotel Mezőkövesd - Hajnal Hotel Mezőkövesd - Hajnal Hotel Mezőkövesd - Hajnal Hotel Mezőkövesd -
Még több kép (13 db) >>
Átlagos 2016. július 20.családjával járt itt
Nem akarok igazságtalan lenni, de tényleg túlzás ilyen magas áron dolgozni egy kis Duna- parti csárdában. Fonom volt minden , de ez mégsem a fővárosi Duna -parti étterem a korzón, hanem egy egyszerű kellemes kis kocsma. Ha valaki egyszer eljön és ilyen árakat kell fizetnie, legközelebb csak akkor jön vissza, ha nem ő fizet.
Időpazarlás 2016. november 28.barátokkal járt itt
Az ember abban bízik, hogy talán a vélemények hatására lesz valami változás, de úgy tűnik, minél több negatív véleményt hall a vezetés, annál rosszabb lesz a helyzet. . . Az elmúlt héten hosszú idő után ismét meglátogattam a barátaimmal az egységet. A kinti medence langyos v olt, nem is csoda, reggel óta kihűlhet, s ki venné észre, hiszen a személyzet láthatatlan.