2013. szeptember 3.a párjával járt itt 552013 Május végén jártunk a Hertelendy-házban kedvesemmel, és maximális elégedettséggel távoztunk.
A szoba tiszta, a wellness rész szintén rendben volt, a kiszolgálás tökéletes, reggeli és vacsora kínálat bőséges és ízletes. A személyzet nagyon kedves és udvarias.
Mindenkinek csak ajánlani tudjuk. Mi biztosan visszatérünk még. . :-)
2013. szeptember 3.a párjával járt itt 35 2013 augusztus végén töltöttünk 2 éjszakát párommal a hotelben. A hirdetésben szereplő szolgáltatások félreérthetőek és hiányosak voltak. (pl. fürdőköpeny bekészítés nem történt meg, félpanziós vacsorához italt nem kaptunk, bár a hirdetésben 1-1 pohár bor szerepelt).
4*-os szállodához nem méltóan:
- a zuhanyzó penészes volt,
- a bekészített törölköző szakadt,
- a vacsora csípős volt, bár ez sem a menüben nem szerepelt, és a pincér sem hívta fel erre a figyelmet,
- a felszolgálás még a 3*-os szintet sem érte el
. . . stb. Pozitívunként a reggelit tudjuk megemlíteni. Megfelelő svédasztalos kínálat volt. Összességében messze többet vártunk volna egy 4*-os hoteltől. Kijelentkezéskor 3 recepciósból egyik sem kérdezte meg, hogy meg voltunk-e elégedve a szolgáltatásukkal. :-(