2013. július 23.a párjával járt itt 15 Egyszerűen borzalmas, minden. Koszos, büdös, igénytelen. . . és arrogáns, barátságtalan 20 év körüli személyzet. Mintha visszacsöppentünk volna a 70-es évekbe és 15-20 éve nem takarították volna. 6 éjszakára foglaltuk, csak azért nem fordultunk ki azonnal, mert a standard szoba helyett kaptunk egy classic-ot, a balcsi közel van, 50m.
Bár az igazán jó napfénystrand és a bazárosok min. 2km. Így nem akartunk a nyaralás 1. napján szállást keresni a 6 hónapos terhes párommal, akit a nyaralás alatt akartam eljegyezni. . . de nem ilyen munkásszállóban. Végül a 2. éjszakán telt be a pohár, amikor kisebb dolgok eltűntek a szobából. (az értékeket zártuk a számzáras bőröndbe). Rendőrségi feljelentést is tettünk. Így a 3. nap kiköltöztünk, ezután 1 órán belül olcsóbban, 12. 000 forintért találtunk egy csodálatos apartmant helyi ingatlanközvetítőn keresztül. Ma megkértem a párom kezét és igent mondott :)