2018. július 23.a párjával járt itt 45Az ár érték arány jó . Az étkezés mennyisége és minősége kiváló . A személyzet és a kiszolgálás remek . A termálfürdő közelsége is megfelelő . Sajnos a szálloda megtalálása a GPS alapján sem volt egyszerű , de egy kis érdeklődés után megtaláltuk . A Termálfürdő nagyon szépen lett felújítva , a medencék tiszták , higiénikusak és a masszőrök remekül végzik a dolgukat . Remélem hamarosan újra visszatérünk . Mindenkinek ajánlani tudnám .
2018. június 23.a párjával járt itt 55Többször jártunk itt , de mindig csak dicsérni tudtuk a szakácsokat . Nagyon finoman főznek . A kiszolgálás remek , a felszolgáló személyzet gyorsan és kiválóan teljesítik a vendégek kívánságát . Remek helyen van , egy gyönyörű kis kastélyban , ami a Szelestei arborétumban található , Sárvár és Bükkfürdő között . Ha valaki nem járt erre , ajánlom , hogy próbálja ki .
2018. április 17.a párjával járt itt 45 Nagyon jól éreztük magunkat . A szálloda elhelyezkedése tökéletes . Igaz hogy az idő látszik rajta . A személyzet kedves , segítőkész a wellness rendben , az ételek finomak és bőséges . A szobák tiszták . A kilátás csodálatos . Sokat lehet sétálni a természetben , rengeteg a látnivaló . Sok szervezett kirándulást ajánlanak .
Mi fáklyás felvonuláson voltunk a kilátóhoz . Az esti kilátó igazán látványos . Ha pihenni , kirándulni szeretne valaki igazán jó hely .
2018. április 15.a párjával járt itt 55 Egy hetet töltöttünk itt párommal . Visszajáró vendégek vagyunk . Gyönyörű környezetben egy szép arborétumban van a kis kastélyszálló . Családias fogadtatásban volt részünk az első alkalommal , és azóta is . A Zsuzsanna hotel wellnessrésze , gyógyvize remek . Kiváló masszőrük van . Remek ételeket szolgálnak fel .
Tündéri a főnök , aki gyönyörűen tangóharmonikál . A személyzet minden segítséget megad a vendégeknek , hogy jól érezzék magukat . Mindenkinek ajánlom , hogy ezt a csodálatos helyet megnézze és ott pihenjen .
2018. április 15.a párjával járt itt 55 Csodaszép helyen fekszik , a világvégén . Közel a határhoz . A személyzet minden minden kérést teljesített . A wellness szépen megtervezett . Az ételek nagyon finomak voltak . A kiszolgálás remek . A szállás minden igényt kielégít . Csodálatos sétákat lehet tenni a természetben , erdőt járni , esetleg horgászni .
Sajnos csak két éjszakát töltöttünk itt húsvét előtt . De egyszer még visszatérünk . Minden pihenni , kikapcsolódni vágyónak ajánlom .
2017. július 18.barátokkal járt itt 55Hatalmas adagok . Árak megfizethetők . Minden finom és nagyon gusztusos . Az épület alakja fogott meg első látásra . Mindenkinek ajánlom ha arra jár .
2017. június 21.a párjával járt itt 55Gyönyörű helyen van . Közel a Barlang fürdőhöz . A személyzet abszolút vendégcentrikus . A szállás gyönyörű és tiszta .