2022. június 3.a párjával járt itt 55 A szálloda fekvése nagyon jó, hiszen a hegyvidéki levegő szinte gyógyító hatású. A szálloda 3 csillagosnak van feltüntetve, de máshol a 4 csillagos sem ilyen jó: szobák kényelme, szuper welneszek, ellátás-étkezés. Az ételek választéka fantasztikus, a kiszolgáló személyzet végtelenül kedves volt.
Ezt a szállodát csak ajánlani tudom azoknak, akik gondtalanul, kényelemben akarnak pihenni
2022. január 4.a párjával járt itt 55 A szálloda közel van a város központjához, könnyen megközelíthető. Modern, ízlésesen berendezett, tiszta szobák. Kiváló a welnes. Saját parkolója van. Segítőkész, udvarias a személyzet. A szilveszteri zenés est igen jól sikerült, hangulatos volt, várakozáson felüli étel,- ital ellátással.
Az egyszeri, ingyenes belépő a városi termálfürdőbe csak növelte az elégedettségünket. Aki nyugodt, kulturált környezetben akar kellemesen időt eltölteni, pihenni, annak ajánlani tudjuk a szállodát. Nem bánják meg!
2019. május 9.gyerekekkel járt itt 55A szálloda elhelyezkedése nagyon jó. Közel az autópályához és a városközponthoz egyaránt. Egyszerű lejutni a kikötőbe is. Tiszta, magas komfortfokozatú. Előzékeny, udvarias személyzet. Minden igényt kielégítő welnes. Kényelmes, komfortos szoba. Meglepően nagy és jól felszerelt játszóház, az unokám el volt ragadtatva vele! Kimondottan családbarát szálloda.