2013. június 15., kollégákkal járt itt 55Jó helyen van Debrecenben ez az ötcsillagos szálloda, az egyetemhez közel, a nagyerdei parkhoz, az Aquaticumhoz is közel. Szép, tiszta volt a szoba. A wellness részleg nagyon tetszett, jó nagy úszómedence, pezsgőfürdő, termálmedence, szauna is van benne. A reggeli svédasztalos, megfelelő volt. Az ára kicsit drága (szerencsére nekem ezt kifizették, munkaút volt).
2013. június 15., kollégákkal járt itt 55 Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak a recepciósok, kifejezetten nagyon kedvesek az étteremben a pincérek. A szoba tiszta, a szoba berendezése 3 csillagos szállodának megfelelő. A reggeli és különösen a vacsora nagyon-nagyon finom és bőséges volt. A wellness részlegben a medence kicsi, termálmedence van masszírozó vízsugarakkal, sajnos úszni nem lehet benne.
Akciós csomaggal (az eredetihez képest kb. 40% kedvezményt kaptunk) az ára igen kedvező volt.
2013. május 6., kollégákkal járt itt 55Nagyon finomak voltak az ételek! Kedvesek voltak a személyzet.
Szívesen visszamennék. Nagyon kedvesek a városban lakó emberek is.
Nagyon szép a földszinti közös WC. A szoba kényelmes volt és tiszta, két személyes, kicsit retro stílusú. Nagy erkély tartozott a szobához. A wellness részleget sajnos idő hiányában nem tudtam használni, de jól nézett ki.