2017. november 13.a párjával járt itt 55 Az Avas oldalában található palacsintázó már régóta a az egyik célpontunk. A helynek meglehetősen nagy a látogatottsága, ezért nem árt helyet foglalni előre csúcsidőkben. A teraszon kaptunk helyet, ahol elég nagy a jövés-menés. A rendelés leadásakor már figyelmeztettek bennünktet, hogy sokat kell majd várni.
Sajnos ez be is igazolódott. Maga az étel viszont nagyon jó adag volt és nagyon finom. Végül is megérte a várakozást. Azoknak tudom ajánlani a helyet, akik nem sietnek, mert nem lehet előre tudni, hogy mennyit kell az ételre várakozni.
2017. augusztus 14.gyerekekkel járt itt 55 Családdal voltunk ebédeltünk itt a várlátogatás után. Nyitásra értünk le az étterem elé, ahol még zárva volt a kapu. Mivel nem volt foglalásunk (a vár pénztárosa erősen emlegette az étterembe az előre foglalást mikor kérdeztük tőle, hogy az mikor nyit) megkérdeztem az ott üldögélő személyzet egyik tagját, hogy lenne e hely most nyitásnál.
Nagyon készségesen gyorsan utánna is néztek és egy két órával későbbre lefoglalt asztaltál kaptunk is helyet. Nagyon tetszett a helyhangulata, berendezése. A fa étlap, fakanál, fatányér, fatál, kézmosó citromos vizes megoldás, mind-mind fokozta ezt az érzést. Az adagok jó nagyok voltak és jóízüek. mivel mindent nem tudtunk megenni kaptunk dobozokat, amibe a másnapi ebédet hazavittük :)
2017. július 31.gyerekekkel járt itt 55Nyaralás során voltunk itt a családdal. Már maga az étterem környezete megnyerő, a teraszról szép kilátással a Tiszára.
Igazi csárda hangulat, finom és elegendő mennyiségű ételek jellemzik. Udvarias a kiszolgálás és az ár/érték arány is teljesen rendben van.
Legközelebb is betérünk ide, ha erre járunk.
2017. július 31.családjával járt itt 45Nyaralás alkalmával tévedtünk be családommal ebbe az étterembe. Ahhoz képest, hogy milyen helyen van (a vár bejáratánál) nagyon olcsónak mondanám. Igaz, hogy nem a világhírű konyhájáról lesz számunkra emlékezetes, de udvarias és segítőkész volt a személyzet, amivel jó pontokat szereztek nálam.
2017. július 31.családjával járt itt 35 Gyerekkel a nyaralás során jártunk itt. Finom ételeket kaptunk megfelelő minőségben és mennyiségben. A személyzet mindent megtett, hogy a gyerekekket is megfelelően kiszolgálják (ételfelezés két tányérba, gyerekszék, ülés magasítás)
Két dolog ami miatt átlagosnak értékelem:
- ár/érték arányban drágának ítélem
- ki volt rakva a Dohányozni Tilos tábla, ennek ellenére egy pár az egyik asztalnál fejenként legalább négy cigit szívott el, de nem szólt rájuk egy pincér se, pedig körülöttük mindenhol kis gyerekes családok voltak.
. . - a személyzet egyik tagja is három méterre szívta el a cigijét a pultban. . .
2014. november 5.családjával járt itt 55 Miskolc belvárosában található étterem kellemes gasztronómiai élményt nyújt. Egyszerű modern berendezése megfogja az embert. A felszolgálók nagyon figyelmesek és előzékenyek voltak velünk. Az ételkínálat nem bőséges, mivel érezhetően csak friss alapanyagokkal dolgoznak.
Nagyon finom ételeket szolgáltak fel nekünk, mindenki meg volt elégedve a minőséggel és a mennyiséggel is. Akinek nincs sok ideje ebédre annak a menüt is nyugodtan ajánlom, nem fog csalódni.
2014. november 4.gyerekekkel járt itt 55Ez egy mintaétterem lehet mindenki előtt. Hangulatos berendezésével egyből megfogja az embert. Egyszerre hangulatos, családias és romantikus. A pincérek minden tekintetben a maximumot nyújtják. Kedvesek és figyelmesek. Az ételek minden igényt kielégítenek. Bőségesek és finomak.
Minden alkalomra és mindenkinek csak ajánlani tudom. Ha erre járok ide mindig vissza fogok térni.
2014. november 4.barátokkal járt itt 55 Debrecenben a keleti konyha rajongói itt tehetik fel az i-re a pontot. Természetesen az ár lehet az, ami sokakat visszafoghat, de végül is nem mindennapi gasztronómiában lehet része itt a vendégnek. A hangulat olyan, amit egy ilyen running-sushi étteremtől elvárható már a belépés pillanatában.
A személyzet kedves és segítőkész, továbbá türelmes azokkal szemben is akik még nem jártak ilyen helyen. Az ételek minősége nem hagy kivetni valót, minden amit kóstoltunk nagyon finom volt. Egy ilyen helyre egyszer mindenkinek el kell mennie.
2014. október 31., kollégákkal járt itt 55 A belvárosban elég eldugva van ez az étterem. Persze mivel célirányosan mentünk ide a híre miatt, hamar megtaláltuk. Az meglepett, hogy milyen kicsi hely. Mivel jó idő volt kint foglaltunk helyet, ami nem biztos, hogy jó ötlet volt, mivel pár méterre az asztal mellett mennek el az autók és majdnem az asztalok között a járókelők.
. . A kiszolgálás rendben volt, de semmi különös. Friss alapanyagokból készült ételekhez mérten korlátozott a kínálat, de ez ilyen helyen természetesnek mondható. Az én ebédem egy rákleves és malaccsászár volt. Ezek nagyon finomak voltak, nem véletlenül dicsérték az éttermet. Mennyiségileg viszont a leves nagyon sok volt a malac pedig kevés. Összességében csak ajánlani tudom, csak az étterem lehetne egy jobb helyen, ahol esetleg nyugodtan ki lehetne ülni.
2014. október 31.gyerekekkel járt itt 55 Ez a Nagyerdőben található étterem volt talán a legnagyobb pozitív meglepetés eddig. Családdal ebédeltünk itt immár többször is mikor itt jártunk a közelében az állatkertben, vidámparkban vagy élményfürdőben. Belépve egy teljesen egyszerű étterem képét adja. A pincérek nagyon udvariasan fogadtak minket.
A felszolgálásra sem lehetett sosem panasz. A választék jó, az árak teljesen normálisak, és a legfontosabb, hogy minden étel amit ettünk bőséges és nagyon finom volt. Csak gratulálni tudok a tulajnak ehhez az egyszerű családias étteremhez!