2023. szeptember 3.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Évek óta járunk a Fehér Fregatt étterembe, nyárköszöntőre, nyárbúcsúztatóra, családi esemény okán, vagy csak úgy. Mindig megbízható, egyenletes színvonalú a választék, az ételek minősége és mennyisége. Szeretjük, hogy újítanak az étlapon, figyelnek a szezonális újdonságokra (kovászos uborkaleves pl. ).
Tudjuk, hogy kisunokánk kedvence, a csodás halászlé szuper puha kenyérrel mindig kapható. Persze a többféle pacal is állandóan étlapon. A desszertben is erős az étterem: egyszerű, de lenyűgöző számunkra a választék: a túrógombóc győzött ezen a napon. Van fedett, teraszos kiülős rész rengeteg virággal és zárt kilátással a tóra. Ezen a napon négyen köszöntünk el a szünidőtől: egy nyolcéves halászléimádó, két egészségtudatosan étkező és a pacalos, hagyományos konyhát kedvelő nagyi. A pincérek nem egyszerűen csak kedvesek, valóban figyelmesek, gyorsak. A fogas zöldségkörettel nagy sikert aratott, a pontyhalászlé belsőséggel illatos és tartalmas volt. A pacal hibátlan, és elfogyott még egy remek cigánypecsenye is. Tudjuk, hogy a vörösbort szobahőmérsékleten javasolt fogyasztani, de mi hűtve szeretjük ilyen melegben: úgy tűnik más is, mert a Gerilla száraz vörösbor hűtve is kapható volt. Nem okozott csalódást. Az adagok olyan bőségesek voltak, hogy a desszertet elvitelre kértük. A csapolt sör hideg volt és üde, a hely professzionális, nem véletlen volt teltház. Előre foglalás ajánlatos hétvégén is. Kellemes étterem, hagyományos, többségében magzaros ételekkel, egy kis csavar azért mindegyikben lehet. A húslevesem chilis tésztával például nagyon ízlett. Gyerekes családoknak is jó szívvel ajánlom és mindazoknak, akik ízletes, hazai ízekre vágynak.