2016. május 3.családjával járt itt 55 Március vége felé úgy éreztük ránk fér egy kis kikapcsolódás. A hírlevelek között megtaláltuk a Szállásvadász. hu-n a ceglédi Hotel Aquarell ajánlatát. Rögtön le is foglaltuk 3 főre. Férj, feleség, 14 éves kamasz fiú. Mivel mi környezetvédők vagyunk nincs autónk, ezért vonattal mentünk (Budapesten a 19.
kerületben lakunk, Kőbánya-Kispest Vasútállomásról indultunk). A vonatjegy vásárláshoz kellett, hogy melyik állomáson szálljunk le, ezért felhívtuk a recepciót, ahol egy nagyon kedves hölgy tájékoztatott, hogy a Budai úti megállónál kell leszállni, és kb. 10 perces séta a szálloda, a férjem azt gondolta lesz az 20 perc is, de szerencsére tévedett. Fél 2-kor értünk oda, és kedvesen közölték, hogy még nincs kész a szobánk, foglaljunk helyet a kávézóban. 20 perc múlva a recepciós hölgy felkísért a szobánkba. Nagyon örültünk, hogy egymásba nyíló szobákat kaptunk, így a kamasznak nem a kanapén kellett aludni, mint más szállodákban. A kilátás is nagyon szép volt, a ceglédi gyógyfürdőre láttunk, ahova érdemes lesz nyáron is visszajönni. Férjem rögtön a távirányítóhoz nyúlt, hogy bekapcsolja a tv-t, de nem működött. Szólt a takarítónőnek, és pár perc múlva már jött is a szerelő, és hozott egy új távirányítót. Most már mehettünk fürödni. A wellness részleg nagyon jó, mindegyikünknek mást volt a kedvence, a kamasznak az élménymedence, férjemnek a szauna, nekem pedig a banyagőz(termál-medence) tetszett. A vacsora nagyon jó volt, finnyás fiam is talált kedvére való ételt. A pincérek kedvesek és gyorsak voltak. A reggelire ugyan ez vonatkozik. Nagyon sajnálom, hogy már nincs kisgyerekem, mert itt gondolnak a kisgyerekekre is:
• játszószoba
• gyerekjátékok a medencénél
• gyerek menü, és játszóasztal az étteremben
• változatos gyerekprogramok
Az az egy nem tetszett, hogy az utazás napján 4500Ft/fő-ért maradhattunk volna 11-15 óráig a wellness-ben. Ezt soknak találom. Tökéletes 3 nap volt.